Kádr juniorky doznal během zimní přípravy velké řady změn. Hned několik hráčů míří na půlroční hostování do třetiligových celků, kde se tak bude sžívat s dospělým fotbalem.

O prvních změnách jsme vás informovali již o víkendu – v článku ZDE. Nyní došlo k doladění všech ostatních rozjednaných transferů.

Kapitán Rudolf Novák odchází na hostování do Králova Dvora, dvojice Dušan Pinc – TomᚠSkála pak bude hrát v Písku. K Lukáši Pfeiferovi v Domažlicích se připojil JonᚠVais, MatyᚠŠampalík chytá za Přeštice a František Hrachovec pak bude hájit svatyni Klatov. Trio hráčů zamířilo do Čížové, a to Filip Vacovský, Bohumil Havel a LukᚠMudra.

Na jaře tak juniorka Viktorie bude bojovat především s mladým kádrem. „Mám radost, že jsme jeden z nejmladších týmů v Juniorské lize a kluci to zvládají. Ale teprve budoucnost ukáže, kam se posunou,“ říká trenér Jiří Kohout. „Chceme na jaře postoupit do nadstavbové skupiny, která bude hrát o titul. Tam by mohly přijít slušné zápasy,“ dodává kouč. Větší rozhovor si s ním budete moci přečíst v magazínu Viktorián před ligovým zápasem s Jihlavou (pondělí 26. února).