Ligový ročník vrcholí stejně jako předprodej permanentních vstupenek pro jejich stávající držitele. Ten totiž poběží už jen do neděle. Současní permanentkáři mají tedy do konce týdne poslední možnost jak si zajistit neopakovatelné zážitky na celou příští sezonu.

Viktoriáni mají stále možnost vybrat si ze dvou variant permanentních vstupenek. Je možné pořídit si permanentku STANDARD, která bude platná na základní část, či permanentku EXTRA, která bude zajišovat místa na kompletní sezonu včetně nadstavbové části. Fanoušek s permanentkou EXTRA získá navíc všechna utkání nadstavbové části, což znamená téměř 30% cenové zvýhodnění vzhledem k sezonnímu ceníku vstupenek. Navíc má vždy jistotu, že mu žádné velké utkání v Doosan Areně neunikne. Majitelé stávajících permanentek na sezonu 2017/2018 budou mít svá místa rezervována do 29. dubna. Po tomto datu zaniká současným permanentkářům rezervace jejich místa, které bude následně nabízeno ve volném prodeji. Stejně tak nebudou současní držitelé permanentních vstupenek ve volném prodeji cenově zvýhodněni.

Může nastat situace, že si některý ze stávajících držitelů bude chtít užít novou sezonu na jiné sedačce než doposud. To mu samozřejmě bude umožněno. Vybírat však může pouze z nabízené volné kapacity, která je omezená. Není však možné, aby si během předprodeje pořídil zcela nová místa pro své kamarády a známé.

Nadále platí prosba o vyplnění a podepsání registračního formuláře, který lze stáhnout ZDE. Je možné jej vytisknout, vyplnit doma a přinést s sebou na pokladnu. Připravený k vyplnění bude samozřejmě i přímo na pokladnách. Díky tomuto formuláři budou fanoušci moci naplno využívat celý benefitní program, dostávat newsletter s novinkami z klubu a bude možné snadněji vyřešit ztrátu či odcizení permanentky.

Volný prodej bude zahájen ve středu 9. května. Zakoupit si permanentku ve volném prodeji bude možné i online, ta bude následně zaslána majiteli poštou. I zde jsou v nabídce dvě varianty – STANDARD a EXTRA. Kompletní informace o volném prodeji permanentek přineseme prostřednictvím našich internetových stránek.

 

Otevírací doba pokladen předprodeje pro stávající držitele permanentních vstupenek:

Čt           26. 4.     9-17 hod.

Pá           27. 4.     9-17 hod.

So           28. 4.     11-22:15 hod.

Ne          29. 4.     11-17 hod.