Tento víkend si jistě všichni viktoriáni užijí! Sobotní program bude pěkně nabitý. Viktorii Plzeň totiž od 14:30 čeká přátelské utkání v Klatovech, během něhož se bude konat i autogramiáda. Po zápase se pak celý tým přesune na náměstí Republiky na Gambrinus den 2018.

Přátelské utkání s Klatovy má výkop na programu ve 14:30. Domácí slaví 120 let od založení klubu, takže mají připravený bohatý program. Jako předzápas od 11:30 se bude konat utkání bývalých hráčů SK Klatovy 1898, v akci tak budou hráči jako Vonášek, Horňák, Rešetár, Bečka a další. Vstupné na utkání činí pro dospělé 90,- Kč, senioři a ženy pak mají zlevněné vstupné 50,- Kč.

Klatovy, stejně jako předešlý soupeř Viktorie (Senco Doubravka), hrají divizi A. V té letos skončily se ziskem 45 bodů ze 30 utkání na devátém místě se skóre 51:43. 

Trenéru Pavlu Vrbovi už budou k dispozici také hráči navrátivší se z reprezentačních kádrů. Hrát se bude na klatovském hřišti na Rozvoji. Cesta z Plzně je dlouhá přibližně 50 kilometrů.

Po celou dobu utkání bude na stadionu vystavený mistrovský pohár, s nímž se budou fanoušci moci kdykoliv vyfotit. Během druhého poločasu pak proběhne autogramiáda vybraných fotbalistů.

Po zápase se pak celý tým Viktorie přesune na náměstí Republiky, kde okolo 18:00 přijde pozdravit všechny fanoušky na oblíbenou akci Gambrinus den. Žádný z návštěvníků rozhodně nebude litovat!