Na úvod Ligy mistrů remíza s hořkou příchutí. Viktoria nad CSKA Moskva získala v první půli dvoubrankové vedení, v té druhé ho však ztratila, když inkasovala z penalty až v samotném závěru duelu. Zápas zhodnotili Michael Krmenčík, David Limberský a Daniel Kolář.

„Jsme trochu zklamaní... Je to škoda jak pro nás, tak naše fanoušky, že jsme dostali gól z penalty v 95. minutě. Nepodali jsme jinak vůbec špatný výkon,“ řekl krátce po zápase dvougólový střelec Michael Krmenčík. „Fotbal je někdy tak krásný a někdy vám vezme vítězství takhle ke konci,“ doplnil.

Podobně hovořil také Limberský: „Vzhledem k průběhu zápasu jsme zklamaní. Každý bod v Lize mistrů je úžasný, takhle bychom to určitě také vnímali před zápasem, ale na 2:2 jsme dostali ke konci a to bolí.“

„Mrzí nás to strašně. Je to fakt velká škoda,“ smutnil po zápase Daniel Kolář. „Když vedete 2:0 po poločase, určitě to chcete udržet. CSKA nás zatlačilo, měli dobr šance, i když my tam také měli nějaké náznaky. Každopádně je prostě škoda, že jsme to neudrželi,“ doplnil.

Doosan Arena byla při sváteční atmosféře Ligy mistrů narvaná a atmosféra byla skvělá. „Naši fanoušci samozřejmě nezklamali, bylo to výborné a moc jim za to děkujeme,“ vzkázal Krmenčík. „Povzbuzovali nás i v době, kdy jsme byli pod tlakem, čehož si hrozně moc vážíme,“ doplnil Limberský.

„Liga mistrů obecně je velký svátek,“ mínil plzeňský odchovanec, který se podílel na obou brankách – při první rozehrával úspěšnou standardní situaci, při druhé skvěle nahrával šajtlí. Krmenčík byl na konci obou akcí.

Fotogalerie