Naprosto výjimečnou akci přivítal v neděli 30. srpna 2015 sportovní areál v Letkově u Plzně, kde se sešly známé osobnosti z prostředí nejen plzeňského sportu, kultury i veřejného života. Charitativní akce SRDCOVKA si kladla za cíl pomoci Spolku 28, který podporuje Mariána Čišovského. Plzeňský fotbalista svádí souboj se zákeřnou chorobou.

Odpoledne plné sportu, pozitivní nálady i dobré zábavy si nenechali ujít například členové zlatého naganského týmu Dominik Hašek, Martin Straka a Jaroslav Špaček, z dalších osobností nechyběl např. František Straka nebo zpěvák Marek Ztracený. Své zastoupení v osobách Matúše Kozáčika, Pavla Horvátha a Adolfa Šádka měla také Viktoria Plzeň. Společně s některými fanoušky se všichni aktivně zapojili do exhibičních utkání ve fotbale, nohejbale, tenise nebo plážovém volejbale.

Součástí charitativního odpoledne, které vzbudilo u široké veřejnosti nebývalý ohlas, byla i dražba sportovních artefaktů. Nechyběly ani podepsané dresy plzeňských fotbalistů nebo originální trikoty z Horviho poslední rozlučky. Celkově bylo pro Spolek 28 vybráno přes dvě stě tisíc korun. Suverénně nejžádanější položkou byl dres Mariána Čišovského, který za konečnou částku 100 000 Kč vydražil Martin Straka společně s Jaroslavem Špačkem.

Fotogalerie