V prosinci loňského roku začala FC Viktoria Plzeň jako první český fotbalový klub vydávat plnohodnotný klubový reprezentativní časopis, který má titul FCVP! Úvodní vydání se setkalo s velkým úspěchem, magazín se rychle šířil mezi malými i velkými příznivci Viktorie. Příznivci červenomodrých se mohou těšit na druhé číslo, které vyjde před prvním jarním domácím zápasem Viktorie v Synot lize.

Fanoušci si navíc mohou časopis FCVP! předplatit na celý rok 2016, stačí vyplnit objednávku na stránkách www.fcvpspecial.cz. Po zadání předběžné objednávky budou zájemci kontaktováni zástupci partnerské agentury Delex, kteří s předplatiteli dohodnou veškeré podrobnosti. Výhodnější cenu budou mít k dispozici držitelé permanentních vstupenek Viktorie, které jeden magazín vyjde na 35 Kč. Za 4 časopisy plánované na rok 2016 a celkové poštovné v ceně 120 Kč vyjde zájemce jeden magazín na 65 Kč s doručením až do schránky (zaplatí tedy 140 Kč + 120 balné a poštovné, celkem 260 Kč). Předplatné si samozřejmě mohou zajistit také fanoušci bez permanentních vstupenek, jeden výtisk je vyjde na 55 Kč + poštovné (zaplatí tedy 220 Kč + 120 balné a poštovné, celkem 340 Kč).

Unikátní lifestylový časopis je v prodeji také ve Viktoria shopu nebo na eshopu za cenu 69 Kč, distribuční místa se rozšířila také o Informační centrum na náměstí Republiky a vybrané čerpací stanice ONO (kompletní seznam je k dispozici na webových stránkách www.fcvpspecial.cz).

FCVP! nabízí na 36 stranách formátu A4 spoustu zajímavostí ze zákulisí klubu, lákadlem jsou také velkoformátové plakáty vytištěné na kvalitním papíru.

„Jsme rádi, že příznivcům Viktorky i všem ostatním fandům fotbalu opět nabízíme něco navíc,“ uvádí generální manažer Viktorie Plzeň Adolf Šádek. Nový magazín doplnil na poli klubem vydávaných tiskovin tradiční předzápasový informační bulletin Viktorián, který je užitečným průvodcem před všemi domácími duely. „Magazín FCVP! je ve srovnání se zápasovým programem zaměřen především na nadčasová témata. Cílem je nabídnout fanouškům více informací ze zákulisí, také rozhovory s hráči a trenéry Viktorie budou vedeny především směrem k jejich koníčkům, rodinám a volnému času,“ doplnil informace tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár.

Časopis FCVP! připravuje ve spolupráci s klubem agentura Delex. „Nezastírám, že vzorem pro nás jsou klubové časopisy velkých klubů na západ od našich hranic. Moc mě těší, že první číslo se setkalo s velkým úspěchem a našlo si široký okruh příznivců. Pevně věřím, že další čísla si díky atraktivnímu obsahu i jednoduššímu systému distribuce najdou ještě širší obec čtenářů,“ řekl vedoucí projektu Roman Pešír.