Ve čtvrtek 23. února se do Viktoria shopu v severní věži Doosan Areny vrátila fanoušky oblíbená akce Happy Hour, při které si mohli zákazníci nakupující za více než 400 Kč odnést z fanshopu dárek navíc.

Happy Hour zaujala především mladé viktoriány, kteří v doprovodu svých rodičů odcházeli o cenné suvenýry v červeno-modrých barvách bohatší. Nejvíce v kurzu byly školní potřeby jako penály, pastelky, gumy, pravítka nebo boxy na sešity. Hojně se nakupovaly také šály nebo trička s motivem plzeňského klubu.

Své štěstí na tabuly Happy Hour pokoušelo mnoho fanoušků, podepsaný dres ovšem odolal. Ačkoli se ho snažili plzeňští fanoušci ulovit pod různými hráči, ukryt byl tentokrát pod obráncem Radimem Řezníkem.

Happy Hour se bude do plzeňského fanshopu během jarní části pravidelně vracet. Fanoušci Viktorie, kteří si chtějí zasoutěžit o věcné ceny tak budou mít další šanci v příštím měsíci.

"Upozorňujeme všechny zájemce o zboží v klubových barvách, že v pátek 24. února probíhá ve fanshopu pravidelná inventura," informuje na závěr tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík.