Mládežnické a ženské týmy budou o víkendu (a v pondělí) opět v akci! V Luční ulici se sehraje hned několik mistrovských utkání. Do jarní části soutěže vstoupí ženský tým Viktorie.

Jako první budou v sobotu v akci dorostenci U19, kteří doma přivítají Zbrojovku Brno. Stále bojují o posun na první místo tabulky, poslední prohra na půdě Hradce Králové jim však situaci zkomplikovala. Výkop je ve 12:30 a viktoriáni se pokusí napravit podzimní porážku v Brně (2:4).

Od 17:00 hodin své utkání nadstavbové části o titul rozehrají dorostenky – na svém hřišti budou hostit pražskou Slavii. Té v závěrečném kole základní části podlehly 2:3, v sedmém kole s ní pak na domácím hřišti padly 0:2. Slávistkám tak mají co vracet.

Venkovní zápasy pak čekají sedmnáctku s šestnáctkou – oba celky budou hrát v Praze s místním Meteorem od 10, resp. od 12 hodin. Žákyně hrají na Spartě od 11:30 a 13:15.

V neděli si v Praze s Meteorem zahrají také patnáctka (13:30) a čtrnáctka (15:15). Domácí zápas čeká ženy, které v prvním jarním mistrovském utkání přivítají brněnskou Zbrojovku. Výkop je naplánován na 15:45 a Plzeňanky se budou snažit zopakovat výhru 5:1 z jihu Moravy.

Jako poslední budou v akci opět junioři, kteří přivítají v pondělí v 11 hodin Karvinou. Na podzim s ní padli 1:3, v jarní části sezony však ještě nepoznali přemožitele. Jejich snahou tak bude v tomto trendu pokračovat.