Viktoria zůstává jediným stoprocentním týmem v HET lize. Ve třech zápasech dala šest gólů a posbírala maximum bodů. Utkání posléze zhodnotili navrátilci po zranění Václav Pilař a David Limberský.

„Co se týče výsledku, tak jsme rádi, že jsme to zvládli. Víme, že výkon nebyl optimální, Olomouc hrála velmi dobře,“ hodnotí duel David Limberský. „Dnes to byl strašně těžký zápas. Jsem rád, že jsem se v něm gólově prosadil,“ dodává Václav Pilař.

Pro něj to byl první gól od května 2015. „Jsem za to samozřejmě rád. Potřebovali jsme v dnešním nesmírně těžkém zápase tři body a máme je, takže jsme spokojení,“ říká krajní záložník, jehož posléze vyvolával celý stadion. „Fanoušky vnímám hodně. Jsou tu skvělí, za což jim děkuji. Díky nim tady v Plzni vyhráváme, ženou nás kupředu,“ vzkazuje Václav Pilař.

Po zranění se také vrátil David Limberský. „Nebylo to ideální vzhledem k fyzičce, ale jsem rád, že jsem vydržel celý zápas a věřím, že to bude jen lepší. A co se týče Vency Pilaře? Jsem za něj velmi šastný. Celá kabina mu to moc přejeme,“ uzavírá Limberský.

Fotogalerie