Viktoria Plzeň opět vyráží na cestu Ligou mistrů. Už ve středu 5. srpna ve 20:45 se na západě Čech představí v rámci třetího předkola celek Maccabi Tel-Aviv, izraelský mistr a kvalifikant z druhého předkola milionářské soutěže. První zápas čeští šampioni zvládli, když si z Izraele přivezli vítězství 2:1.

"V úterý večer zbývalo na pokladnách ve Štruncových sadech zhruba 100 vstupenek. Po souhlasu  odpovědných orgánů UEFA půjde veškerý zbytek lístků do prodeje také v den utkání. Pokladna u vstupu z Pallovy ulice bude otevřena od 10 hodin dopoledne a svůj provoz ukončí až v případě vyprodání kapacity Doosan Areny," uvedl informace tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár. 

Viktoria nabízí fanouškům jako již standardně tři cenová pásma. Základní ceny jsou stanoveny na 500 Kč, 350 Kč a 200 Kč. Platba je možná pouze v hotovosti a od zájemců o vstupenky nejsou požadovány žádné identifikační údaje nebo předložení dokladu totožnosti.

"Věříme, že při odvetném duelu bude v Doosan Areně panovat standardně skvělá atmosféra, která našim hráčům pomůže ve velmi náročném zápase. Viktorii čeká pohárový zápas podzimu, při kterém budeme potřebovat podporu celého hlediště. Dle zpráv z Tel-Avivu bude také sektor hostujících fanoušků velmi slušně zaplněn, očekává se zhruba 350 příznivců izraelského mužstva," doplnil Pillár.


Termíny prodeje na domácí duel 3. předkola LM

Volný prodej (hlavní pokladny u Pallovy ulice)

St 5. 8. 10 - 21

Ceny vstupenek na 3. předkolo LM

Volný prodej: I. Kategorie 500 Kč, II. Kategorie 350 Kč, III. Kategorie 200 Kč

Rozdělení sektorů

1. kategorie sektory: E, F, S7,S8, T9, T10
2. kategorie sektory: A, B, G, H, S6, T11
3. kategorie sektory: P1, P2, P3, R4, R5, V14, V15, V16