Brankářská Akademie FC Viktoria Plzeň se v letošní sezóně pomalu blíží ke svému konci a i její druhý ročník lze hodnotit velice kladně. Všichni zúčastnění brankáři se zlepšují v chytání míče, koordinaci a řada brankářů udělala velký posun i v reakčních schopnostech.

"Kategorie máme rozdělené podle ročníků. Nejstarší kategorie je U-14 a nejmladší U-8. Do kategorií jsou brankáři řazení podle stejného ročníku narození, jelikož se s nimi pak lépe pracuje na jednotlivých detailech. Naše akademie slouží pro všechny brankáře z Plzně a okolí, ale také je určena i pro brankáře z menších měst," informuje trenér brankářů u žákovských celků Viktorie Plzeň Jan levý. "V akademii se snažíme brankáře, co nejlépe připravit na jejich brankářské kariéry. A v neposlední řadě je naším cílem, aby naši svěřenci zažili na vlastní kůži, jak se trénuje v prvoligových klubech," dodává Levý.

"Velice rád bych poděkoval všem brankářům za super tréninky a rodičům za výbornou organizaci, spolupráci i komunikaci s nimi. Poděkování patří i všem trenérům, co se výborně připravují na tréninky," říká hlavní garant projektu. Na brankářské akademii se podílejí Jiří Krbeček, Vojta Mareček, Martin Ticháček, Marek Špiroch a Petr Berka. "V neposlední řadě patří veliké poděkování šéftrenérovi Josefu Šnebergrovi za fantastickou organizaci, protože bez něj by naše akademie nebyla. Za celý nᚠorganizační tým velmi děkujeme vedení FC Viktorie Plzeň, jelikož nám dalo důvěru a plnou podporu k založení první brankářské akademie v Plzeňským kraji."

"Třetí ročník brankářské akademie je již naplánován na začátek září a všechny brankáře i jejich rodiče budeme včas kontaktovat. Pro případné nové zájemce jsou stále k dispozici volná místa. Hlásit se mohou již nyní na níže uvedených kontaktech. Všem přeji hezké prázdniny a těším se na třetí ročník brankářské akademie FC Viktoria Plzeň," uzavírá Jan Levý.

Kontakt:
Trenér brankářů žáků FCVP
Jan Levý
Email: j.levy@email.cz
Mobil: 728079103 

Fotogalerie