Tahle zima nebude dlouhá. Již 22. února nás čeká prestižní duel vyřazovací části Evropské ligy. Po Beer-Shevě, Luganu a FCSB míří do Doosan Areny Partizan Bělehrad. Důležitý duel bude prvním domácím zápasem Viktorky v roce 2018. Přednostní právo nákupu vstupenek mají od 4. ledna tradičně majitelé permanentek.

Tři domácí zápasy v Evropské lize, tři výhry. Postup mezi posledních 32 týmů prestižní soutěže. Navíc pohledný fotbal, který se líbí. Evropská jízda na Viktorce pokračuje! Již 22. února napíšeme společně další díl domácím duelem s Partizanem Bělehrad a opět nás čeká velký pohárový večer.
Na první domácí duel roku 2018 můžeš vyrazit i ty, vstupenky jdou do prodeje ve čtvrtek 4. ledna ve 13:00.
 
Jako tradičně si je mohou domů odnést nejprve majitelé permanentek. Ti mají svá místa blokována od čtvrtka 4.1. až do středy 10.1. a zakoupit si je mohou na pokladnách Doosan Areny. Oproti jedné permanentce je možné koupit jednu vstupenku.

Je nutné jako vždy počítat s tím, že některé sektory budou vyblokovány pro potřeby UEFA a jejích partnerů. Konkrétně se jedná o místa ve středové části sektorů S8, T9 a sektorů C a D na hlavní tribuně „Majitelům permanentek z těchto sektorů budou samozřejmě nabídnuta náhradní místa,“ vysvětluje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Cena vstupenky na zápas Viktorky s Partizanem startuje již na 300 korunách. „Cenové zvýhodnění pro permanentkáře končí se startem volného prodeje, který bude zahájen ve čtvrtek 11. ledna,“ upřesňuje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Z bezpečnostních důvodů nebude možné prodávat vstupenky online či na prodejních místech Plzeňské vstupenky. Veškerý prodej bude probíhat pouze na pokladnách Doosan Areny, případně v klubovém fanshopu. O víkendu, tedy 6. a 7. ledna, poběží prodej od 13 do 17 hodin.

Evropská jízda pokračuje, fotbalové jaro se blíží, pojďme na fotbal!

CENÍK (PERMANENTKÁŘI):

(platné od 4.1. do 10.1.)

I. KATEGORIE 700 Kč
II. KATEGORIE 490 Kč
III. KATEGORIE 370 Kč
IV. KATEGORIE 300 Kč

CENÍK VOLNÝ PRODEJ:
(od 11.1.)

I. KATEGORIE 890 Kč
II. KATEGORIE 620 Kč
III. KATEGORIE 470 Kč
IV. KATEGORIE 380 Kč

Více informací o časech prodejů přineseme v nejbližších dnech.