Vybojoval penaltu, z níž Viktoria snížila. Posléze se sám postaral o vyrovnání. Slovenský útočník Marek Bakoš byl ústřední postavou Plzně, která v duelu 22. kola ePojisteni.cz ligy smazala dvoubrankové manko.

„Byl to těžký zápas, což už jsme ale věděli dopředu, že nás čeká,“ začal Bakoš hodnocení remízového duelu. „Nepodařilo se nám dobře vstoupit do zápasu a vytvořit si nějaký tlak, abychom dali první gól. Nakonec to s námi bylo horší a horší, prohrávali jsme 0:2,“ vzpomíná na nepříznivé momenty.

Viktoria však dokázala v posledních minutách srovnat na konečných 2:2. „Na stadionu už nám věřili jen ti nejoptimističtější fanoušci, ale dokázali jsme to. Získat ten bod bylo velmi těžké, teď musíme dát hlavy nahoru a jít dál,“ říká rodák z Nové Bani.

I za nepříznivého stavu však v Doosan Areně byli fanoušci červenomodrých stále slyšet. „Byli famózní. Hnali nás k tomu, abychom duel otočili. To nám bohužel nevyšlo. Výsledek 2:2 je na jednu stranu málo, před zápasem jsme chtěli víc, ale vzhledem k vývoji ten bod musíme brát,“ míní Marek Bakoš.

Fotogalerie