Viktoria Plzeň bude ve čtvrtek 17. srpna bojovat o možnost hrát základní skupinu Evropské ligy, u čehož by neměl žádný plzeňský fanoušek chybět. Trenér Pavel Vrba na začátku sezóny jasně deklaroval, že jedním z jeho hlavních cílů je postup do skupiny jednoho z evropských pohárů. To, zda se to jeho svěřencům podaří, napoví už čtvrteční duel mezi domácí Viktorií a kyperským AEK Larnaka FC.

Plzeňská kabina si pro své příznivce připravila zajímavou výzvu. „Když vás přijde víc než deset tisíc, my pro vás uspořádáme tak trochu jinou, speciální autogramiádu se zbrusu novými kartičkami,“ prohlásil před utkáním David Limberský. Unikátní viktoriánská výzva oslovuje všechny fanoušky napříč celou západočeskou metropolí. „Během letních měsíců se nám v hojné míře scházely dotazy na případnou autogramiádu. Viktoriánskou výzvou chceme tato četná přání splnit. Věříme, že se naši fanoušci rozhodnou výzvu přijmout a znovu dokázat, že jejich podpora je nejlepší v České republice,“ doplnil tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík. Na sociálních sítích mohou fanoušci vyjádřit podporu Viktorii Plzeň příspěvky s hashtagem #PRIJIMAMVYZVU.

Vstupenky na utkání Viktorie proti AEK Larnaka jsou v těchto dnech v prodeji. Přednostní právo nákupu mají všichni držitelé permanentních vstupenek. Za nejvyšší kategorii zaplatí permanentkáři 250 Kč, za vstupenky nižších tříd pak 190, 140 a 110 Kč. Rezervace všech držitelů permanentních vstupenek budou platné do soboty 12. srpna do 18:45 hodin. Vstupenky si tak budou moci permanentkáři zajišovat i hodinu po utkání Viktorie se Sigmou Olomouc.

V pátek 11. srpna byl spuštěn také volný prodej vstupenek, do kterého od neděle přibydou vstupenky z nevyzvednutých rezervací držitelů permanentních vstupenek. Ceny jsou stanoveny na 350, 280, 210 a 160 Kč za vstupenku. Ve volném prodeji, který bude probíhat také na pokladnách za severní tribunou, si každý fanoušek bude moci zakoupit maximálně pět vstupenek. Prodej bude probíhat také online na stránce Plzeňské vstupenky a na všech jejích prodejních místech (seznam ZDE).