Viktoria Plzeň nabízí všem mladým fotbalistům a fanouškům západočeského klubu možnost zúčastnit se letního fotbalového kempu. Fotbalový kemp s Viktorkou nabízí svým účastníkům nejen výjimečné zážitky na hřišti, ale také možnost setkat se s fotbalisty prvního týmu FC Viktorie Plzeň.

První fotbalový kemp pořádaný společností POLOR Czech s.r.o. ve spolupráci s Viktorií Plzeň bude probíhat od 3. do 8. července 2016. Celý sportovní týden se bude odehrávat ve špičkově zařízeném resortu Darovanský dvůr dvacet kilometrů od Plzně. Kemp je určen pro kluky a holky ročníků narození 2003 až 2010. Počet účastníků kempu je omezený na 30 míst.

„Myšlenka celé akce je zprostředkovat dětem výjimečný fotbalový týden pod vedením profesionálních trenérů a dalších odborníků. Kemp je určen pro chlapce i dívky od 6 do 12 let. Děti budou následně na základě věku i fotbalových dovedností rozděleny do několika skupin, aby každý trénink mohl být maximálně uzpůsoben jejich potřebám a možnostem. Cílem je podpořit v dětech zájem o sport a především jim představit fotbalový trénink v té nejvyšší možné kvalitě. Podmínkou je, aby všichni byli aktivními hráči fotbalu,“ říká vedoucí projektu Jiří Gerstner, který zároveň dodává: „Účastníci se vedle intezivního fotbalového tréninku a kvalitního sportovního vybavení mohou těšit také na návštěvu hráčů Viktorie nebo prohlídku Doosan Areny."

Na účastníky kempu čeká:


- Perfektní zázemí v resortu Darovanský dvůr - www.darovanskydvur.cz (ubytování, regenerace, strava, volnočasový program pod vedením profesionálních trenérů a pedagogů)
- 2 tréninkové jednotky s vybranými hráči či trenéry A mužstva FC Viktorie Plzeň
- Tréninkové jednotky vedené mládežnickými trenéry FC Viktoria Plzeň, které budou probíhat na přírodní trávě v resortu Darovanského dvora
- Návštěva a prohlídka fotbalového stadionu FC Viktoria Plzeň včetně fanshopu
- Možnost návštěvy fotbalového utkání FC Viktorie Plzeň (dle rozpisu přípravných utkání)
- Mimofotbalové aktivity: golf, atletika, bazén, kooperativní hry aj.
- Představení moderních principů fotbalového života (životospráva, pravidla, regenerace, fyzická příprava apod.
- Atraktivní ceny v kempových soutěžích
- Vybavení od společnosti PUMA v rámci ceny campu

Každý hráč si odnese z Fotbalového kempu s Viktorkou nejen nezapomenutelné zážitky, ale také tréninkové vybavení od společnosti PUMA, která obléká i všechny hráče FCVP. Každý účastník či účastnice se tak mohou těšit na tréninkové šortky a trička, vycházkové tričko, sportovní tašku i originální míč.

Servis pro rodiče a kamarády zúčastněných fotbalistů a fotbalistek bude zahrnovat každodenní reporty včetně fotogalerií. K dispozici bude také plán na následující dny.

Neváhejte a přihlaste své děti pomocí emailu jiri.gerstner@polor-czech.cz. Partnerem kempu je fotbalový klub FC Viktoria Plzeň, pořadatelem je společnost POLOR Czech s.r.o. zastoupená Jiřím Gerstnerem (tel.: +420 607 989 489). Partnery kempu jsou společnosti O&Z Trading, s.r.o., Fincentrum a.s. a Bonaparte.

Cena campu je stanovena na 5990 Kč, veškeré objednávky či případné otázky mohou zájemci směřovat přímo na Jiřího Gerstnera (viz kontakty výše).