Viktoria si z Bělehradu veze nadějnou remízu 1:1. O vyrovnání se v 81. minutě postaral právě Radim Řezník, jemuž se nedávno narodila dcera Nina. Vstřelenou branku tak věnoval přímo jí. Společně se svým obranným kolegou Davidem Limberským zápas zhodnotili.

„Potvrdilo se to, co nám říkali trenéři. Partizan byl silný na míči,“ míní Řezník. „První poločas nebyl dle našich představ. Pak jsme dostali smolný gól po odrazu, ale zaplapánbůh se nám podařilo vyrovnat,“ těší obránce Viktorie.

Podobně hovořil i David Limberský: „Bylo to těžké. Nebyli jsme extra rozehraní, ale výsledkově jsme to zvládli. Posledních 30 minut jsme hráli dobře, od toho bychom se mohli odrazit,“ věří před odvetou, která je na programu za týden v Plzni.

Na 1:1 srovnával při svém jubilejním padesátém startu v evropských pohárech Radim Řezník. „Zemák (Martin Zeman) to centroval na zadní tyč a Krmi (Michael Krmenčík) vrátil míč přede mě. Gólman s obráncem se to ještě snažili zachytit, ale balon už byl v brance,“ popisuje střelec daný moment. „Je to třešnička na dortu a gól věnuji nedávno narozené dceři Nině,“ dodává.

Radost za něj měl i Limberský. „Narodilo se mu mimčo, tak je to takový dodatečný dárek. My mu za to moc gratulujeme,“ usmíval se dlouholetý viktorián, jenž už se těší na odvetu. „Stále je to otevřené,“ upozorňuje.

Atmosféru na stadionu si skutečně hráči užili se vším všudy. Domácí fanoušci pak navíc dokonce i Plzeňanům zatleskali. „Atmosféra byla úžasná, chtěl bych fanouškům obou celků moc poděkovat. Jedna z nejlepších, jakou jsem zažil. Vážíme si toho, že nám domácí při odchodu do kabin zatleskali,“ těší Davida Limberského.

Fotogalerie