FC Viktoria Plzeň se v osmifinále MOL Cupu utká v neděli 15. listopadu se Zbrojovkou Brno. Zápas se hraje v Doosan Areně netradičně od 14 hodin a viktoriáni si budou chtít v úvodním utkání vytvořit co nejlepší náskok do odvety.

„Hrajeme doma, takže budeme chtít hrát nás útočný fotbal, dát co nejvíc gólů a vyhrát. Brno nám ale ukázalo svoji kvalitu a víme, že nás nečeká nic jednoduchého,“ říká Milan Petržela. „Bude to trochu jiný zápas, vzhledem k postupové matematice. My budeme chtít s našimi fanoušky vytvořit co nejlepší výsledek pro odvetu, abychom tam jeli v klidu,“ doplňuje záložník Viktorie.

I přes to, že v neděli hrají viktoriáni pohárový zápas, v tomto týdnu několikrát absolvovali dvoufázové tréninky. „My teď máme tréninky dopoledne i odpoledne, které jsou určitě zapotřebí. Je to sice náročné a hodně o běhání. Nicméně v neděli nás čeká zápas, na který se těšíme. Rozhodně je lepší hrát, než celý týden pouze trénovat,“ dodává Petržela.

Do utkání s Brnem určitě nezasáhnou Kozáčik, Ďuriš, Hrošovský a Procházka, kteří jsou na reprezentačních srazech. „Pár hráčů nám chybí dost a výpadek je znát, protože jsme na sebe zvyklí. Ale máme široký kádr a dokážeme je zastoupit. Uděláme vše pro to, abychom to zvládli,“ uzavírá Milan Petržela. 

Vstupenky na utkání jsou stále v prodeji za 80 Kč. Více ZDE.