Poprvé jako hlavní trenér Viktorie Plzeň poznal hořkost porážky v domácí nejvyšší soutěži. Na hřišti Brna svěřenci Karla Krejčího nedokázali vstřelit branku a sami jednou inkasovali. Jedná se o první ztrátu Viktorie v Synot lize po šesti kolech.

„Bezprostředně po zápase jsem zklamaný jak z výsledku, tak z našeho výkonu. Dnes na nás stačil hodně bojovný výkon domácích, kteří hráli jednoduchý fotbal s dlouhými balóny za obranu. Celý první poločas jsme měli problémy a hráči se přesvědčili, že na lepší výsledek nestačí hrát třicet minut. Ve druhé půli jsme si sice vytvořili převahu, měli jsme řadu situací, ze kterých jsme gól mohli vstřelit, ale nepodařilo se,“ hodnotí trenér Karel Krejčí.

„Vstup do zápasu jsem si představoval daleko lepší. Věděli jsme, že to nebude jednoduché utkání a že Brno v domácím prostředí podá bojovný výkon. To se také potvrdilo na hřišti. Po víkendu si budeme muset asi důrazněji promluvit, protože jak ve Vídni, tak i dnes jsme hráli jen v určitých fázích utkání. Pokud budeme hrát jen třicet minut zápasu, na lepší výsledky to stačit nebude,“ nehledá výmluvy plzeňský trenér.

„Brno bojovalo, zastavovalo nás i za cenu faulů, ale v pokutových územích byl nás soupeř kvalitnější. Jeho důraz, agresivita a bojovnost rozhodly o jeho vítězství,“ uzavírá Krejčí.

Fotogalerie