Už v úterý v 18:30 středoevropského času se v hlavním městě Ázerbájdžánu uskuteční odveta 3. předkola Ligy mistrů mezi týmy Karabach FK a FC Viktoria Plzeň. Plzeňský klub nabízí všem zájemcům o vstupenky na zápas do Baku možnost bezproblémového nákupu přímo na místě.

„Vzhledem ke vzdálenosti převyšující 3600 kilometrů nepředpokládáme, že se do Baku vypraví početná fanouškovská skupina. Nicméně všem příznivcům, kteří do Ázerbájdžánu mají zájem cestovat, zprostředkuje klub nákup vstupenek, které se s velkou pravděpodobností nebudou prodávat přímo na stadionu před samotným zápasem,“ informuje tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Všichni zájemci o vstupenky na venkovní zápas s Karabachem se mohou nahlásit emailem na adresu hanzlik@fcviktoria.cz, ve kterém uvedou své celé jméno a telefonní číslo, na kterém je bude možné v dějišti zápasu zastihnout. Uzávěrka přihlášek je v pátek 5. srpna v 17:00 hodin.

Následná distribuce vstupenek bude po předání od ázerbájdžánského soupeře probíhat přímo v Baku. Přesné informace o místě a času výdeje vstupenek obdrží všichni nahlášení zájemci nejpozději 1. srpna, tedy den před zápasem s Karabachem.

Karabach FK bude Viktorii Plzeň hostit na Tofiq Bahramov Stadium v centru Baku od 20:30 hodin místního času (18:30 CET).
„Přejeme všem fanouškům, kteří se do Ázerbájdžánu vypraví, šastnou cestu. Vážíme si jejich podpory a věříme, že odvetu společně zvládneme a po zápase budeme mít důvod ke společné radosti,“ dodává Hanzlík.