Viktoria ve čtvrtek 15. února od 21:05 odehraje první utkání úvodního kola vyřazovací fáze Evropské ligy na stadionu Partizanu Bělehrad. Přinášíme důležité informace pro fanoušky cestující přímo do srbské metropole.

Kde bude meeting point viktoriánů?
Fanoušci Viktorie by se měli shromáždit v 16:00 na Studentski trg 16. Zde zaparkovat autobus a odsud budou hromadně doprovozeni na stadion do sektoru H.

Kde zaparkovat automobilem?
Speciální parkoviště pro fanoušky hostí vyčleněné není, parkovat se může kdekoliv v okolí stadionu. Klub FK Partizan však doporučuje toto prakoviště – ZDE.

Kde zaparkuje autobus s fanoušky?
Autobus s příznivci Viktorie bude od srbských hranic doprovázen policejní eskortou, která autobus dovede až přímo na vyhrazené parkoviště, které bude v blízkém okolí stadionu.

Mapa stadionu:

Pro plné rozlišení klikněte ZDE.

Kde je sektor fanoušků hostí?
Fanoušci Viktorie Plzeň budou umístěni v sektoru H.

Platí na stadionu nějaká speciální bezpečnostní opatření?
Vše je prakticky ve stejném režimu jako při domácích zápasech Viktorie. Na stadionu nebude tolerováno násilné chování, nesmí se vnášet alkoholické nápoje, pyrotechnika, atd.

Jak se dá na stadion dostat městskou hromadnou dopravou?
Vedle parkoviště, které bylo zmíněno v úvodu článku, zastavují autobusy linky 17 a 18 (zastávka ZDE). Vystupovat by se pak mělo na zastávce Franše D´Eperea (ZDE), která je již kousek od stadionu.

Jak se zabavit před zápasem/po zápase?
Bělehrad je známý jako neoficiální hlavní evropské město nočního života, prakticky kdekoliv v centru města se dá tedy dobře občerstvit a pobavit. Slavná část města je Skadarlija.