Šlágr šestadvacátého ligového kola v podobě utkání mezi Spartou Praha a Viktorií Plzeň se blíží nezadržitelným tempem. Utkání vedoucí Viktorie na půdě pražského rivala si jistě nenechá ujít velké množství plzeňských fanoušků, kteří mají možnost cestovat na Letnou díky zakoupeným autobusovým voucherům.

Partner Viktorie, společnost Data Expres, připravil pro viktoriánské příznivce celkem 6 autobusů. Každý fanoušek s platným voucherem může nastoupit do jakéhokoli autobusu bez ohledu na očíslování, důležité nicméně je, aby všichni fanoušci cestovali stejně označeným autobusem do Prahy i zpět do Plzně. Autobusy budou vyrážet nezávisle na sobě po obsazení všech volných sedaček, odjezd je stanoven na 16:45 od Domu dětí a mládeže naproti parkovacímu domu Rychtářka.

Dohledem na bezproblémový průběh cesty do Prahy i zpět budou v každém autobuse pověřeni označení členové security.

Autobusy přepraví plzeňské fandy přímo k letenskému stadionu. Všichni vyznavači červeno-modrých barev tak můžou vystoupit přímo u sektoru hostujících vlajkonošů. Autobusy budou následně přesunuty k parku Stromovka, kam po skončení zápasu doprovodí plzeňské fanoušky členové security a případně také bezpečnostních složek. Bezprostředně po nastoupení všech fanoušků Viktorie se vydá všech šest autobusů na cestu zpět do západočeské metropole.