Utkání základní skupiny Evropské ligy mezi Rapidem Vídeň a Viktorií Plzeň se nezadržitelně blíží. Už nyní je jisté, že zápas v hlavním městě našich jižních sousedů přivítá jednu nejpočetnějších fanouškovských výprav ze západu Čech v rámci doposud absolvovaných výjezdů na duely evropských pohárů. Rakouský klub připravil pro plzeňské příznivce několik užitečných doporučení. Jejich dodržením předejdou fanoušci jakýmkoli organizačním komplikacím.

Všichni příznivci červeno-modrých barev, kteří do Vídně dorazí osobními auty, mají možnost zaparkovat na parkovišti „P2“ nedaleko Ernst-Happel-Stadion. Doporučení z rakouské strany zní, že zaparkovat je možné pouze do 16:00 hodin. Vlivem snadné dostupnosti stadionu z tohoto parkoviště se odpoledne toto parkoviště zcela zaplní. Parkoviště „P2“ se otevírá už v 9:00 hodin dopoledne a za cenu 10 € je možné zde parkovat po dobu 15 hodin.

Fanouškům, kteří se přes den budou zdržovat v centru Vídně, doporučuje rakouský klub použít k cestě na stadion pouze linku metra U3 a vystoupit na stanici "Schlachthausgasse". Stadion je od zastávky metra vzdálen přibližně 10 minut chůze.

Na stadion je povoleno vnášet bannery i vlajky, ale pouze za předpokladu, že držadla těchto vlajek nebudou z dřevěného nebo podobně pevného materiálu. Povoleny jsou pouze vlajky na pružných plastových tyčích.