Viktorii Plzeň čeká dnes večer další důležitý duel skupinové fáze Evropské ligy proti rumunskému FCSB, který si jistě nenechá ujít početné množství domácích fanoušků. V souvislosti s utkáním je nutné dodržovat určitá organizační opatření.

Stejně jako na předchozích zápasech Evropské ligy nebude k dispozici vstup na Rodinnou tribunu Hitrádia FM Plus. Všichni fanoušci, jejichž místa se nacházejí na hlavní tribuně, musí pro vstup využít hlavní turnikety poblíž severní věže stadionu. V 15:00 se navíc uzavře pivovarská lávka vedoucí k sektoru hostí.

Dále upozorňujeme všechny fanoušky, že stadion zůstává i při zápasech Evropské ligy nekuřácký. Stejně tak při evropských duelech nebude možné zakoupit na stadionu žádné alkoholické nápoje.

„Prosíme všechny fanoušky, aby se během utkání nezdržovali na schodech mezi jednotlivými sektory. Tyto únikové východy musí zůstat maximálně průchodné,“ prosí fanoušky mluvčí klubu Václav Hanzlík. „Zároveň bychom chtěli požádat fanoušky, aby přišli včas a vyhnuli se tak případným frontám u turniketů. Věříme, že si společně užijeme sváteční fotbalový večer na evropské scéně. Fanděme jen Viktorce,“ dodává.

Po skončení utkání budou posíleny spoje MHD tak, aby měli všichni fanoušci usnadněni dopravu do svých domovů. Posílení se týká jak autobusů, tak tramvají a trolejbusů. Kompletní informace ZDE.