Desátý ročník tipovačky má opět jiného vítěze, kterým je Karla. Druhé místo vybojovala další žena, kterou je Janca, která již dokázala tipovačku jednou vyhrát, konkrétně ročník 2012/13. Nejlepší muž Ricardo skončil na třetím místě. Desátý ročník tradiční tipovačky na webových stránkách klubu byl co do čísel a statistik rekordní. Na stránkách Viktorky bylo vyplněno celkem 3520 tipů, což znamená, že byl průměrný počet tipů na jedno kolo vyšší než 117. Oproti loňsku byla účast průměrně o 15 tipujících vyšší.

Během sezony se vytvořil i nový rekord účasti v jednom kole, který nyní činí 148. Do tipovačky zasáhlo celkem 200 tipujících. Rekord ze 7. ročníku, kdy tipovalo celkem 203 tipujících, překonán tedy o fous nebyl. V průběhu soutěže bylo opět několik zpestření, které tipovačku zatraktivnily. Jednalo se o použití žolíku, po podzimní části bonusové otázky, vložená dvojnásobná kola a také nově speciální prémie za uhádnutí všech tipů týkajících se Viktorky. 

Spousta tipujících bere soutěž velmi vážně, a pokud náhodou dojde k nějaké chybě, ozvou se, nebo naopak soutěž chválí. Hladký průběh tipovačky by však nebyl možný bez skvěle fungující vazby mezi organizátorem a klubem. Zde se potvrdilo, že jak neustále roste kvalita Viktorie Plzeň, tak roste i kvalita tipovačky, zejména pak po organizační stránce.

Jaký bude vstup do druhé dekády, tj. 11. ročník? Lze očekávat, že na soutěžící bude čekat celých 30 kol, žolíci, bonusové otázky nebo vícenásobná kola. Protože jsou klubem do soutěže vloženy velmi hodnotné výhry, lze očekávat opět zvýšený zájem o tuhle soutěž. Vždy hlavní výhra v podobě dvou permanentek pro vítěze a jedné permanentky pro druhého a třetího je v souvislosti s úspěchy Viktorie Plzeň pro každého ohromně velkým lákadlem. Tipující do desátého místa navíc opět čeká pozvání na slavnostní vyhlášení a s tím spojené obdržení krásných dárků od Viktorie Plzeň. V tomto ohledu se potvrdilo, že Viktorka Plzeň kromě sportovních úspěchů zvládá i skvělou péči o fanoušky. Do nového ročníku si lze v rámci tipovačky položit několik otázek. Povede se někomu konečně vyhrát podruhé celý ročník, nebo bude opět zcela nový, už jedenáctý, vítěz? Posunou se hodnoty v počtu tipujících či v počtu jednotlivých tipů? 

Na tipovanou již brzy….