23. 8. 2015    Juniorka - reportáž

Junioři Viktorie si z Dukly odvezli bod, v nastaveném čase vyrovnal Che Bong.

FC Viktoria Plzeň

5. kolo / Neděle 23. 8. 2015, 10:15 /

5. kolo / Neděle 23. 8. 2015, 10:15

FK Dukla Praha

1:1

(1:0)

FC Viktoria Plzeň

sestavy

FK Dukla Praha

Štěpánek – Cvrček, Preisler (73. Kozel), Bohánek, Bezdička, Bezpalec (70. Kolařík), Beneš (70. Jakab), Farkaš, Mejdr, Vokoun (84. Petrák), Troníček (82. Hajdarevič)

FC Viktoria Plzeň

Sváček – Provod, Sedláček (60. Stratil), Boček (56. Doležal), Ruml (73. Bong Hyun), Průcha, Hejda, Brožík, Čihák, Glazer, Kule

statistiky

Branky:39. Bezdička - 90+2. Bong Hyun Rozhodčí: Pilný – Arnošt, Vlček

Diváci: 0

Junioři Viktorie hráli další kolo Juniorské ligy na hřišti pražské Dukly, a i když byli svěřenci trenéra Kohouta favoritem utkání, zápas nakonec skončil remízou 1:1.

Viktoriáni do zápasu vstupovali z páté pozice v tabulce Juniorské ligy, domácí tým byl s jedním bodem poslední.

Plzeň už v úvodu zápasu přebrala iniciativu a diktovala tempo hry. Poprvé zahrozil v páté minutě Sedláček, brankář Štěpánek však byl připravený. V následujících minutách se hosté dostali několikrát do zakončení, proti však byl brankář Štěpánek nebo nepřesnost Plzeňských. Jak už to tak ve fotbale bývá, udeřilo právě na druhé straně. V závěru prvního poločasu se po akci na levé straně prosadil přízemní střelou David Bezdička a poslal oba týmy do kabin za stavu 1:0 pro Duklu.

Ve druhém poločase bylo k vidění mnohem více šancí. Nejdříve gólovou střelu domácího Preislera musel vyhlavičkovat Hejda, na druhé straně pak nedokázal využít chybu brankáře Štěpánka plzeňský Stratil. V závěru měli domácí tři obrovské šance na pojištění svého vítězství, jenže nejdříve mířil Bezdička těsně mimo a poté neuspěli v obrovských šancích Kolařík a znovu Bezdička. A tak přišel trest. V druhé nastavené minutě se prosadil hostující útočník Che Bong Hyun a zajistil Plzni bod za remízu 1:1.