8. 11. 2016    Juniorka - reportáž

Junioři si z Jablonce body neodvezli, prohráli 1:0

FC Viktoria Plzeň

13. kolo / Pondělí 7. 11. 2016, 14:00 /

13. kolo / Pondělí 7. 11. 2016, 14:00

FK Jablonec

1:0

(1:0)

FC Viktoria Plzeň

sestavy

FK Jablonec

Richter – Kouřil, Štěpánek, Tichý, Končal (81. Mička), Pleštil (55. Jelínek), Pleštil, Palatický (62. Hlůže), Mehanovič, Vitkovič, Žemba (74. Petržilka)

FC Viktoria Plzeň

Sváček – Vukajlovič, Teršl, Hlavatý (86. Novák), Svoboda, Brožík, Kopřiva, Sedláček (74. Hašek), Kulhánek, Matějka, Suchan (74. Havel)

statistiky

Branka: 14. Pleštil ŽK: Kouřil, Žemba, Hlůže, Jelínek – Hašek

Diváci: 0

Viktoriánský výběr do jednadvaceti let se v sezoně dál trápí a v tabulce je s jedenácti body na 14. příčce. V posledním hraném utkání Junioři nestačili na Jablonec, se kterým prohráli 1:0.

Do utkání lépe vstoupili domácí, v 17. minutě se míč ze středu hřiště dostal na pravou stranu, kde byl Pleštil a prudkou ranou k tyči pokořil Sváčka – 1:0.

Domácí zůstali aktivnější a krátce po půlhodině hry mohli skórovat podruhé. Standardní situaci rozehrál Kouřil, který míč povedeně zakroutil přes zeď, ale jeho rána rozezvučela jen pravou tyč branky Viktorie. První půle už více šancí nepřinesla, domácí si v závěru úvodní pětačtyřicetiminutovky vedení pohlídali a odcházeli do kabin s jednobrankovým náskokem.

Druhý poločas příliš pohledný fotbal ani žádné větší šance nepřinesl. Diváci viděli několik rychlých akcí domácího Jablonce, které však skončily nepřesnou přihrávkou, nebo střelou vysoko nad. Hosté se v průběhu celého zápasu nepropracovali k větší šanci a z Jablonce tak odjeli s prázdnou. Severočeši zvítězili nejtěsnějším možným rozdílem.