Porsche Plzeň přiváží speciální edici Golf Viktoria. Tváří této exkluzívní kampaně je někdejší fotbalový špílmachr a současný asistent trenéra Viktorie - Pavel Horváth. Golf Viktoria je přitom limitovanou verzí čtyřiceti kusů oblíbených vozů Volkswagen Golf, která byla připravena na počest úspěchu fotbalové Viktorie Plzeň. Pyšní se především svojí cenou.

„Cena je právě to, co je u této edice zásadní. Vždy díky všem bonusům, které jsme dokázali připravit, je možné mít golfa už za tři sta padesát devět tisíc korun, čímž se tato nabídka u nás stává prakticky bezkonkurenční stejně jako tým FC Viktoria Plzeň v uplynulém ročníku 1. fotbalové ligy,“ upozornil na zásadní fakt Bohumil Šrámek, ředitel Porsche Plzeň.

V Evropě nejprodávanější automobil nyní Porsche Plzeň připravilo ve verzi 40 kusů pojmenovaných Golf Viktoria. Konkrétně jsou připraveny modely Golf Comfortline 1,2 TSI 6G, které se jen liší svým vybavením. Každý navíc nese několik decentních prvků upozorňujících na limitovanou edici. Mimo bohaté komfortní výbavy jsou s edicí spojeny zmíněné finanční přednosti. Při využití výhodného financování od společnosti Volkswagen Financial Services dostane každý akční bonus a prodlouženou záruku na 4 roky nebo 80 tisíc km zdarma. Sympatické jsou i technické parametry. Vůz s motorem 1.2 TSI a šestistupňovou převodovkou pohání sto deset koňských sil. Zkrášlují ho patnáctipalcová kola z lehkých slitin, komfort zajišuje dvouzónová automatická klimatizace a celá řada doplňků, které jsou u vozů VW naprostým standardem. „Přesné informace podají a zcela konkrétní dotazy pak rádi zodpoví naši vyškolení prodejci, proto každého rádi přivítáme u nás na showroomu, kde je navíc možné si samozřejmě vozy také přímo vyzkoušet,“ pozval na návštěvu sídla Porsche Plzeň na Borských polích ředitel Šrámek.

Na auta z limitované edice Golf Viktoria je ale možné narazit i v některých nákupních centrech, kde jsou doplněny figurínou Pavla Horvátha v životní velikosti. „Jsme hrdými partnery týmu FC Viktoria Plzeň a tímto samozřejmě upozorňujeme na vzájemné spojení, které trvá už celou řadu let. Že jde opravdu o partnerský svazek, potvrzuje fakt, že Pavel Horváth již na našem salonu vůz kupujícím i osobně předával. Chceme, aby si zákazníci od nás odnášeli i zážitky, byli u nás vždy mimořádně spokojeni a věděli, že se na nás kdykoli mohou bez starostí obrátit. I proto pro ně připravujeme podobné speciality,“ dodal ředitel Porsche Plzeň Bohumil Šrámek.

Výhody VW Golf Viktoria v Porsche Plzeň:

- výkup vozu protiúčtem – 20 000 Kč
- Happy výhoda Porsche Plzeň – 33 900 Kč
- Happy úvěr od Volkswagen Financial Services – 30 000 Kč

Celková úspora: 83 900 Kč