Obránce Milan Havel obdržel v posledním kole na Slavii čtvrtou žlutou kartu, a tak proti Slovácku nebude moci nastoupit. Své spoluhráče ale bude podporovat v hledišti a ještě před zápasem zajde na Rodinnou tribunu Hitradia FM Plus, kde se od 17:45 zhruba do 18:20 bude podepisovat a fotit.

Rodinná tribuna Hitradia FM Plus, kterou naleznete v sektoru H na hlavní tribuně, je tradiční součástí všech ligových zápasů v Doosan Areně. Děti zde mají možnost zahrát si stolní fotbálek, vyfotit se u fotostěny, kreslit obrázky a soutěžit tak o dárkové balíčky od Hitradia FM Plus. Navíc hostestky vždy dávají k dispozici vlajky, kterými posléze mohou děti mávat.

A před zápasem se Slováckem navíc všem fanouškům bude k dispozici obránce Milan Havel. Talentovaný rodák z Benešova bude všem podepisovat kartičky, plakáty, dresy, šály a spoustu dalších předmětů, které si fanoušci mohou vzít s sebou.

Na Rodinnou tribunu jsou k dispozici i speciální rodinné permanentky, které se nyní nachází ve volném prodeji. Zakoupit si je budete moci i v den zápasu, a to od 11 hodin na pokladnách za severní tribunou stadionu.