Plzeň padla na Slavii nejtěsnějším možným rozdílem 0:1. Pražané, kteří mají o odehraný zápas více, tak nyní na čele tabulky odskočili na rozdíl čtyř bodů. Trenér Pivarník ale nepanikaří: „Ztratit body může každý s každým.“

„Musíme se však z této prohry rychle oklepat,“ uvědomuje si kouč, jehož celek od 71. minuty po vyloučení Radima Řezníka dohrával v oslabení. „Bohužel Slavia dokázala naší nevýhody využít a v závěru nám vstřelila gól,“ mrzelo ho.

A co řekl kouč Viktorie k výkonu jeho svěřenců? „Dokázali jsme chodit do brejkových situací, ale bohužel jsme je nezakončovali střelou. Před zápasem se říkalo, že rozhodnout maličkosti – a my soupeři nabili na smeč vyloučením.“

Mrzelo ho především nedotahování akcí do konce. „Chyběl mi i větší počet střel. Oba týmy si nenechávaly moc prostoru, pracovat s míčem nebylo jednoduché. Zápas si rozebereme a budeme pracovat nadále tak, abychom se zlepšili,“ slibuje Roman Pivarník.

Zároveň ale trenér Plzně poděkoval fanouškům za skvělou podporu: „Atmosféra z obou stran byla výborná, obrovský dík patří i našim příznivcům, kteří dorazili v hojném počtu,“ vzkázal.

Fotogalerie