FC Viktoria Plzeň odehraje v pátek 24. července zápas 1. kola Synot ligy 2015/2016. V Doosan Areně se utká od 17:30 se Slavií Praha a viktoriáni si přejí úspěšný vstup do sezony. Podle brankáře Matúše Kozáčika jsou hráči patřičně nažhavení a těší především na červenomodré fanoušky.

„Pauza sice nebyla dlouhá, ale dokázal jsem si odpočinout. Příprava je vždy náročná, ale je to potřeba, abychom v sezoně mohli podávat co nejlepší výkony. Uteklo to a já se moc těším na soutěžní utkání a hodně také na naše skvělé fanoušky,“ říká plzeňský gólman.

Slovenský brankář opět nastoupí do sezony jako jasná jednička a před prvním zápasem varuje před nebezpečnou Slavii. „Sešívaní v přípravě měli dobré výsledky a samozřejmě jsme je sledovali. Mají dobrý kádr a nás vždy hodně potrápili. Nebude to jednoduché, bude to těžký zápas, ale my ho chceme před našimi fanoušky zvládnout,“ zamýšlí se Kozáčik.

Minulý týden Viktoria úspěšně vstoupila do sezony ziskem Superpoháru a hráčům výhra nad Libercem dodala klid a sebevědomí. „Zisk Superpoháru určitě pomůže. Liberec nás dobře prověřil a myslím, že na start Synot ligy jsme dobře připraveni,“ uzavírá Matúš Kozáčik.