Předvedená hra diváky v Doosan Areně musela bavit, konečný výsledek s 1. FC Slovácko už ale radost fanouškům Viktorie neudělal. Západočeši si ve 3. kole Synot ligy sice vytvořili velké množství šancí, jenže dokázali proměnit pouze dvě. Naopak hosté vytěžili z minima maximum a zápas tak skončil 2:2.

„V dnešním utkání jsme měli na to vyhrát, měli jsme spoustu šancí, ale dostali jsme dva góly v podstatě ze dvou šancí soupeře. V tom je asi teď ta největší chyba, že dostáváme docela dost gólů,“ říká záložník TomᚠHořava. „Měli jsme šancí na tři zápasy a musíme to nějak zlomit. Pozitivní je, že se do šancí dostaneme a já věřím, že to brzo zlomíme a dáme tři, čtyři góly. Já tam dnes taky měl šance, ale nevyšlo to,“ dodává obránce Jan Baránek.

Slovácko si v utkání v podstatě vytvořilo dvě gólové šance a obě využilo. Viktoriáni vypálili celkem 31 střel, z toho dvanáct jich šlo na branku. „Souvisí to spolu, neproměňujeme šance a góly dostáváme laciné. Máme určitě před sebou hodně práce. V kabině už jsme si to teď po utkání rozebrali a bude to určitě klíčové téma v dalším týdnu,“ zamýšlí se Hořava, který otevřel skóre utkání nádhernou ranou zpoza vápna. „To je jen malá náplast. Propadl ke mně balon a já se chvíli rozmýšlel, jestli ho mám zpracovat nebo rovnou pálit. Nakonec je z toho jeden z nejhezčích gólů co jsem dal. Vyměnil bych ho ale za výhru,“ doplňuje středopolař Viktorie.

Velký dík opět patří fanouškům v Doosan Areně, kteří po celý zápas svůj tým mohutně povzbuzovali. „Fanoušci opět byli úžasní, strašně rád před nimi hraji. Určitě jim chci poděkovat za podporu a věřím, že zůstanou věrní a budou nám věřit. Mrzí mě, že jsme jim nedali vítězství,“ uzavírá Jan Baránek.

Fotogalerie