Viktoria zápas 27. kola na hřišti Slavie Praha nezvládla a domácímu týmu podlehla 0:2. Utkání zhodnotili obránci Radim Řezník a Roman Hubník.

„Špatné,“ začal s hodnocením kapitán Viktorie. „Chybělo více nasazení, Slavia vyhrála zaslouženě. Chtěli jsme se vyrovnat alespoň v bojovnosti, ale bohužel se to nepodařilo a tím jsme utkání prohráli,“ hledal Roman Hubník příčiny.

„Nezasloužili jsme si vyhrát,“ dodal. Viktorii k zisku titulu chybí čtyři body, následující dva zápasy hraje doma se Slováckem a s Teplicemi. „Já věřím, že zápasy v domácím prostředí zvládneme. Bude to těžké, ale věřím, že to dokážeme!“ motivuje před nadcházejícími duely, na které už jsou vstupenky v prodeji.

„Musíme mít hlavy nahoře a jet dál,“ nabádá Radim Řezník. „Rozebereme si chyby, které jsme udělali, nic jiného nám nezbývá. Slavia na nás vlétla, hrála jednoduše a dařilo se jí. Když už jsme vyhráli souboj, tak se dostávala k odraženým balonům“ všiml si obránce Plzně.

I on ale věří, že v domácím prostředí se boj o titul podaří dotáhnout do úspěšného konce. „Věřím, že titul uděláme,“ řekl jasně.

Fotogalerie