2011, 2013, 2015, 2016 a 2018. Viktoria do své historie zapsala zlatým písmem další rok, když získala pátý mistrovský titul. Oslavy plné obrovské euforie, viktoriánských chorálů, oblíbených písní a ohňostroje započaly ihned se skončením duelu s Teplicemi.

Když hlavní sudí odpískal konec zápasu, zároveň tím odstartoval oslavy pátého titulu Viktorie Plzeň. Hráči vytvořili kolečko a s pokřikem „Šampioni, šampioni, Viktoria Plzeň!“ začali slavit. Stadionem se nesly tradiční mistrovské pokřiky, radost z tohoto úspěchu byla obrovská.

Velice rychle bylo připraveno pódium a medaile pro české mistry. Nejprve nastoupil realizační tým, poté všichni hráči, na závěr také prezident klubu TomᚠPaclík a generální manažer Adolf Šádek, samozřejmě i hlavní trenér Pavel Vrba a jako poslední kapitán Roman Hubník, který pozvedl nad hlavu mistrovský pohár.

Po poděkování všem fanouškům se hráči odebrali do kabiny. Zde si užívali přítomnosti nového člena – poháru, s kterým si pořídili několik fotografií. Současně slavili s dalšími viktoriány fandícími pod okny.

A následovalo to hlavní – přesun na náměstí pomocí tzv. vejtřasky a tanku, v jehož čele seděl generální manažer Adolf Šádek s klackem v ruce. Tam už na tým čekaly tisíce fanoušků, kteří jako poděkování dostali pět tisíc piv zdarma.

Po nástupu jednotlivců na pódium si všichni přítomní společně zazpívali klubovou hymnu, znělku Ligy mistrů a další oblíbené písně. Společný přípitek mistrů uvedli klubový prezident TomᚠPaclík a primátor města Plzně Martin Zrzavecký.

Za celou kabinu pak promluvil kapitán Roman Hubník. „Titul patří i vám všem. Děkujeme za podporu!“ řekl, a celý tým poté zatleskal přítomným fanouškům.

Velké oslavy zakončil tradiční ohňostroj, po němž se spustil prudký d隝. Viktorii v tento den ale pršelo štěstí...

Fotogalerie