V úterý 30. května po šesté hodině večerní byl na pokladnách ve Štruncových sadech ukončen předprodej permanentních vstupenek pro jejich stávající držitele. Ti využili přibližně 6700 rezervací a znovu tak dokázali, že fotbal se stal nedílnou součástí životů všech Plzeňanů.

Prodej pro stávající permanentkáře probíhal bezproblémově. „Poučeni minulými předprodeji jsme se snažili předejít veškerým možným potížím. Ve spolupráci s naši dodavatelskou firmou jsme navíc razantně zkrátili dobu vystavení jedné permanentky, tudíž se všichni zájemci o výměnu permanentní vstupenky téměř nesetkávali s frontami před pokladnami,“ říká tiskový mluvčí klubu Pavel Pillár.

Volný prodej permanentek startuje v úterý 7. června ve 12:00 hodin. „Rádi bychom se přiblížili počtu permanentkářů, kterým jsme se mohli pyšnit v loňské sezóně. Věříme, že noví zájemci o celoroční vstupenky si najdou cestu do Doosan Areny a stanou se tak součástí plzeňského fotbalového příběhu,“ pokračuje Pillár. Plzeňský klub se bude v případě zvýšeného zájmu o permanentní vstupenky držet v loňském roce nastaveného limitu 7750 vydaných permanentních vstupenek. Ve volném prodeji si tak mohou fanoušci zakoupit více než 1000 permanentních vstupenek. „Situaci ohledně permanentek budeme důkladně monitorovat, abychom mohli našim fanouškům průběžně přinášet informace o počtu vydaných permanentních vstupenek,“ informuje Pillár.

Ceny celoročních vstupenek pro nové permanentkáře se pohybují od 1500 do 2600 Kč. Jeden fanoušek má možnost zakoupit si maximálně šest permanentních vstupenek. „Prosíme fanoušky, aby při nákupu permanentek pro své kamarády a známé měli k dispozici také jejich celé jméno a kontaktní údaje v podobě emailu a telefonního čísla,“ zdůrazňuje Pavel Pillár. Platba je na pokladnách jako tradičně možná pouze v hotovosti.

Vedle prodeje ve Štruncových sadech umožní Viktoria prodej nových permanentních vstupenek také online. Ten se otevře v okamžiku spuštění volného prodeje, tzn. v úterý 7. června od 12 hodin na stránce www.plzenskavstupenka.cz. Stejně jako při prodeji na pokladnách Doosan Areny platí omezení na 6 permanentních vstupenek v rámci jednoho nákupu.

Kompletní informace o prodeji permanentních vstupenek ZDE.

Ceny permanentních vstupenek ve volném prodeji:
I. kategorie 2 600 Kč
II. kategorie 2 100 Kč
III. kategorie 1 500 Kč

Rozdělení sektorů:
I. kategorie  sektory: C, D, E, F, S7, S8, T9, T10
II. kategorie sektory: A, B, G, H, S6, T11
III. kategorie sektory: P1, P2, P3, R4, R5, V14, V15, V16

Otevírací doba pokladen pro volný prodej permanentek:
Út 7. června 12 – 18
St 8. června 10 – 18
Čt 9. června 10 – 18
Pá 10. června 10 – 18
So 11. června 10 – 15

Další termíny prodeje budou upřesněny