Viktoria Plzeň zvládla vstup do období zimní přípravy, když v prvním utkání zvítězila nad Domažlicemi 5:1. Už brzy svěřenci trenéra Pivarníka odcestují k prvnímu soustředění na jih Španělska, ještě před tím ale stihnou odehrát přípravný zápas proti Ústí nad Labem.

Utkání hrané na umělém povrchu tréninkového areálu v Luční ulici začne v sobotu 14. ledna od 10:30 hodin.

Na zápas budou mít volný vstup nejen držitelé permanentních vstupenek Viktorie, děti do 15 let, vozíčkáři, ale také fanoušci, kteří se u vstupu prokáží speciální platební kartou FC Viktoria Plzeň. Výtěžek ze vstupného ve výši 40 Kč bude investován do rozvoje mládežnického fotbalu pod hlavičkou Viktorie Plzeň. 

Připraven bude také stánek s občerstvením i stánek Viktoria shopu, který nabídne všem fanoušků výprodejové ceny šál, čepic, triček a dalších produktů v červeno-modrých barvách. Přímo na místě si budete moci pořídit například modré či bílé tričko FCVP od Pumy za speciální cenu 274 Kč.
„Zápas s Ústím pro nás bude posledním před domácím publikem. Věřím, že v sobotu dopoledne si najdou naši fanoušci cestu do Luční a povzbudí nás při přípravě na jarní část sezóny,“ zve všechny plzeňské příznivce záložník Jan Kovařík.