Poslední možnost zakoupení permanentních vstupenek se v tomto týdnu otevírá pro fanoušky Viktorie Plzeň. Od pondělí 29. 6. je možné zakoupit si permanentní vstupenku ve Viktoria shopu v jeho standardní otevírací době 9 - 17 hodin.

Prodej, který byl zahájen již ke konci května, se u plzeňských fanoušků setkal s obrovským úspěchem. „Do ukončení rezervačního práva pro permanentek ze sezony 2014/2015 využili jejich držitelé bezmála 5700 svých rezervací, Viktoria zároveň registruje bezmála 2000 zcela nových držitelů celoročních vstupenek. počet prodaných permanentek s přehledem překonal loňská čísla,“ okomentoval situaci tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár. 

V nabídce zbývá posledních 100 míst. „Limitním číslem pro nás bude 7750 prodaných permanentních vstupenek. Tato cifra je pro Viktorii absolutním stropem, zájemci o permanentní vstupenky by si tak měli opravdu pospíšit,“ apeluje na plzeňské příznivce Pillár, který počty dále vysvětluje: „Jelikož jednou ze základních výhod permanentní vstupenky je možnost předkupního práva na evropské poháry, musíme při stanovení maximálního počtu prodaných permanentek kalkulovat právě s duely Ligy mistrů či Evropské ligy. Tam se ke standardním požadavkům sponzorů, hostujícího klubu či samotného viktoriánského týmu přidává přes tisíc vstupenek pro zástupce UEFA a jejích partnerů. Počet 7750 je tak maximem, který můžeme pro běžný prodej na tyto duely uvolnit,“ doplnil Pillár.

„Dá se očekávat, že v průběhu nejbližších dnů dosáhne číslo prodaných permanentek zmiňovaného limitu 7750 vstupenek a prodej tak bude definitivně uzavřen,“ uzavřel informace tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár.

Prodejní časy prodeje permanentek:

Po 29. 6. 9-17  fanshop
Út 30. 6. 9-17 fanshop
St  1.7. 9-17 fanshop
Čt 2.7. zavřeno inventura ve fanshopu
3.7. 9-17 fanshop