U tohoto zápasu by neměl chybět žádný viktorián! Viktorka v rámci 13. kola přivítá v Doosan Areně Slavii Praha. Výkop utkání je naplánovaný na neděli 5. listopadu v 18 hodin a prodej vstupenek startuje již v úterý 24. října.

Jeden ze šlágrů podzimu je tady! Vstupenky na souboj viktoriánů s pražskou Slavií půjdou do prodeje v úterý 24. října v 9 hodin ráno.

Vzhledem k rizikovosti utkání nebude spuštěn internetový prodej, ani prodej pomocí distribučních míst Plzeňské vstupenky. Lístky budou k dostání pouze na pokladnách za severní věží Doosan Areny. „Jde o standardní opatření u všech podobných zápasů,“ informuje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

V rámci první skupiny atraktivity soupeře se vstupenky dle jednotlivých kategorií dají pořídit za 200, 230, 270 a 320 Kč. Mapa sektorů včetně jejich rozdělení do jednotlivých kategorií je umístěna pod článkem. „Každý si bude moci na pokladně pořídit maximálně čtyři vstupenky,“ informuje mluvčí klubu.

Jeden z nejatraktivnějších duelů podzimní části HET ligy si jistě zaslouží bouřlivou atmosféru. „Jednoznačně půjde o šlágr celého podzimu,“ říká záložník Jan Kopic. „Na domácím stadionu jsme se vždy mohli spolehnout na výbornou podporu našich fanoušků a určitě nás poženou dopředu i v tomto důležitém zápase. Uděláme maximum pro to, abychom podali kvalitní výkon a uspěli,“ slibuje Kopic.

PRODEJ VSTUPENEK
pokladny za severní věží Doosan Areny

ÚT 24.10. 9 – do vyprodání (nejdéle do 17:00)
... dále upřesníme