Novou posilu do realizačního týmu hlásí po postupu do základní skupiny Evropské ligy Viktoria Plzeň. Ke stávajícím asistentům Karla Krejčího přichází z Příbrami Kamil Tobiáš.

„Viktorii čeká v následujícím období mnoho sportovních výzev, které navíc budou nárazově komplikovány reprezentačními povinnostmi Karla Krejčího a pokračujícím studiem Pavla Horvátha. Právě proto jsme oslovili Kamila Tobiáše, který v Příbrami i předtím v Českých Budějovicích odváděl poctivou a moderně pojatou trenérskou práci. Kamil rozšíří stávající trenérský tým, rozdělení veškerých kompetencí bude zcela na rozhodnutí Karla Krejčího,“ uvedl novou posilu realizačního týmu Adolf Šádek, který zároveň dodal: „Rád bych také touto cestou poděkoval Příbrami, která s Kamilovým uvolněním souhlasila.

Kamil Tobiᚠpůsobil v Příbrami jako asistent trenéra u ligového týmu, kam přišel spolu se svým otcem, hlavním koučem Středočechů Pavlem Tobiášem. „Chtěl bych poděkovat Příbrami, že mi dala možnost působit v akademii a později u A týmu. Poděkování patří klubu také za to, že mě do Plzně uvolnila. Nabídku Viktorie jsem chtěl využít. Jedná se o špičkový český klub, který má velké ambice na tuzemské scéně i v pohárové Evropě. Těším se na spolupráci s kolegy v trenérské kabině i na hráče, kteří patří k absolutní české špičce," řekl po nástupu do Štruncových sadů Kamil Tobiáš.

Toho navíc čeká ostrá zápasová premiéra. Právě na hřišti Příbrami se totiž Viktoria po reprezentační přestávce představí v nejbližším 6. kole nejvyšší soutěže.

Fotogalerie