Fotbaloví fanoušci, nenechte si 3. září ujít další zápas kvalifikace o postup na mistrovství Evropy proti Kazachstánu a podpořte českou reprezentaci přímo v plzeňské Doosan Areně! Spuštění předprodeje vstupenek je za dveřmi: členové FAČR a zákazníci T-Mobile je mohou zakupovat už od pondělí 27. července od 8:00 na webu www.vstupenkyfotbal.cz, přesně o dva dny později budou vstupenky na stejném místě k dispozici i pro veřejnost.

Vstupenky jsou k dispozici ve třech cenových kategoriích 990, 690 a 490 korun, členové FAČR je mohou pořizovat do vybraných sektorů za 790, 550 a 390 korun a zákazníci T-Mobile s 15 % slevou oproti základní ceně. Zákaníci T-Mobile mohou využít slevu pouze při využití internetového prodeje. Kromě webu www.vstupenkyfotbal.cz lze vstupenky zakupovat také přímo na hlavních pokladnách plzeňského stadionu, a to od středy 29. července od 10 do 17 hodin.

Národní tým se do Plzně vrací poprvé od loňského listopadu, kdy ve fantastické atmosféře zvládl vítězný obrat s Islandem a slavil výhru 2:1. Reprezentanti se na západ Čech těší i teď. „Na zápas s Islandem vzpomínáme moc rádi a pevně věříme, že i proti Kazachstánu se v Plzni dočkáme fantastické podpory,“ poslal vzkaz fanouškům reprezentační kouč Pavel Vrba.

Bitva s Islandem je pro českým tým už sedmou v rozjeté kvalifikační skupině A. TomᚠRosický a spol. zatím s bilancí čtyř výher, jedné remízy a porážky drží druhé – a stále posutpové - místo s dvoubodovou ztrátou na vedoucí Island. Po duelu s Kazachstánem Češi zamíří do Lotyšska a v říjnu ukončí kvalifikaci duely s Tureckem a v Nizozemsku.

Fotbalová asociace České republiky počínaje zápasem s Kazachstánem připravila pro fanoušky reprezentace několik novinek v rámci ticketingu a distribuce vstupenek. V první řadě pokračuje v trendu zachování výhody v podobě přednostního a zvýhodněného prodeje vstupenek pro svoje členy, kterých je přes 300.000. Při posledním zápase se osvědčila spolupráce také s generálním partnerem české fotbalové reprezentace, společností T-Mobile Czech Republic. Zákazníci T-Mobile mají také možnost využít přednostního a zvýhodněného nákupu vstupenek.

Další novinkou je vyhrazení sektoru pro vytvoření tzv. „kotle“ české fotbalové reprezentace. Pro stadion v Plzni je určen sektor P2 a fanoušci sem budou moci vstupenky pořídit za zvýhodněnou cenu. Upozorňujeme všechny fanoušky, že v tomto sektoru se bude po většinu zápasu stát.

Kde koupit vstupenky na reprezentaci:

St 29. 7.  10 - 17 hod hlavní pokladny
Čt 30. 7.  10 - 17 hod hlavní pokladny
31. 7.  10 - 17 hod hlavní pokladny