V neděli 8. října zakončí česká reprezentační tým svou pou kvalifikační skupinou zápasem se San Marinem v plzeňské Doosan Areně. V utkání hraném od 20:45 se můžou představit i Michael Krmenčík s Janem Kopicem, návrat do Štruncových sadů si může užít i exviktorián Vláďa Darida.

V předposledním kvalifikačním vystoupení zvládli Jarolímovi svěřenci zápas v Baku, kde nad domácími vyhráli 2:1. „Jsem rád, že jsme v Ázerbájdžánu vyhráli. Bylo vidět, že hodně chceme. Na hřišti jsme odvedli velký kus práce. Nᚠvýkon byl velmi slušný, byli jsme silní na míči, jen tam byly nevynucené chyby. Ale bylo to i tím, že soupeř byl nepříjemný. Ale já jsem spokojený. I po vyrovnání jsem věřil, že vyhrajeme, že další gól dáme,“ zhodnotil duel Michael Krmenčík. „Národní dres je největší motivace, jakou hráč může mít. Neumím si představit, že by někdo šel na hřiště bez motivace, a věřím, že tomu tak bude i v neděli u nás doma v Plzni,“ zve fanoušky na blížící se reprezentační duel.

Svou druhou trefu v dresu s lvíčkem na prsou si v Baku připsal Jan Kopic. „Nějaký přehnaný význam bych tomu nedával, těší mě především výhra, které jsme společně dosáhli. Věřím, že závěr kvalifikace proti San Marinu odehrajeme co nejlépe. Přál bych si, aby padlo hodně branek a diváci se bavili,“ přemýšlí plzeňský záložník.

Vstupenky na nedělní zápas fotbalové reprezentace jsou stále v prodeji. Držitelé permanentních vstupenek FC Viktorie Plzeň, platební karty FC Viktoria Plzeň a fanoušci, kteří si zakoupili vstupenky na uplynulý pohárový duel s SFC Opava, mohou využít speciální slevové akce na vstupenky v cenách 100, 200 a 300 Kč. Kompletní info ZDE.