V rámci 23. kola Synot ligy se FC Viktoria Plzeň utká s Vysočinou Jihlava. Zápas se hraje v sobotu 2. dubna od 20:15 v Doosan Areně a viktoriáni očekávají velmi náročný zápas.

„Bude to tuhý boj o každý centimetr hřiště, protože oni budou spíše hrát zezadu a na brejky. Doma ale chceme zápas určitě zvládnout a potěšit naše fanoušky. Diváci nás tady v Doosan Areně vždy ženou,“ říká obránce LukᚠHejda.

Stoper Viktorie během reprezentační přestávky s ostatními spoluhráči pilně trénoval v okolí Doosan Areny. „Volno jsme měli na začátku reprezentační přestávky, takže tam jsme si všichni mohli krásně odpočinout. Před náročným závěrem sezony se to určitě hodilo. Tréninky jsme měly náročné a dvoufázové, ale to k tomu samozřejmě patří. Teď už se klasicky připravujeme na Jihlavu,“ dodává Hejda.

Závěr sezony se pomalu ale jistě blíží, v polovině května už bude letošní ročník Synot ligy minulostí. „Jdeme do finále a těším se na to. Těch zápasů už není moc a je mi jasné, že jak pro nás, tak pro fanoušky to bude psychicky náročné období,“ uzavírá LukᚠHejda.