Dorost U19 porazil Příbram 2:1, kterou sedmnáctka porazila rozdílem hned šesti gólů! Osmnáctka brala bod proti Táborsku, šestnáctce se po pěti porážkách konečně podařilo naplno bodovat, a to ve velkém stylu. Starší žáci U15 získali dva body proti Hradci Králové, tým U14 padl. Mladší žáci se na domácím hřišti utkali s pražskou Spartou. Ženské týmy o víkendu neuspěly.

FCVP U19 – Příbram U19 2:1
Branky: 11. Vrba, 73. Kepl – 61. Polidar.
Sestava Plzně: Mařík – Žilák, Hranáč (70. Koranda), Míka (C), Brož (55. Halász) – Uzlík, Šulc, Petr – Vrba, Kepl, Němec (60. Selnar).
Hodnocení trenéra Jiřího Žiláka: „Začátek zápasu přinesl zajímavé momenty na obou stranách. Ve druhé minutě jsme nastřelili břevno a také Příbram po přímém kopu trefila konstrukci. Hra byla vyrovnaná. V 11. minutě Šulc vyslal Vrbu a ten umístil střelu podél brankáře, 1:0. Ve druhém poločase nejprve hosté vyrovnali po rychlé zahrané standardní situaci, ale v 73. minutě Žilák našel ve vápně Kepla, který se trefil krásně k tyči. Ve vyrovnaném zápase jsme měli více šancí a zaslouženě jsme zvítězili.“

KOMPLETNÍ TABULKA ZDE
FOTOGALERIE ZDE

FCVP U18 – Táborsko U19 2:3pen.
Branky: 17. Renza, 79. Pecháček – 22. Mischnik, 69. Bouchal. Penalty: 4:5.
Sestava Plzně: Šulc – P. Valeš, Strnad, Kolerus, Vrba (46. Votava) – Kuhajda, Pavlík (C) – Marek Patrovský (75. Brýla), Lehký (66. Tesař), Renza – Pecháček.
Hodnocení trenéra Pavla Fořta: „Měli jsme asi nejmladší tým za dobu, co jsem u U18. Kluci z Táborska byli vyspělejší a silnější, přesto to naši kluci zvládli a někteří si sáhli i na dno. Šli jsme po krásné akci do vedení 1:0, bohužel jsme po naší chybě inkasovali a ve druhém poločase dostali hloupý gól na 1:2, ale kluci zvládli ještě vyrovnat a ke konci jsme to mohli zvrátit na vítěznou stranu. Hráči to nevzdali a makali do poslední chvíle, bohužel penalty už jsou taková loterie, které nemusíme moc řešit. Bod navíc by byl určitě dobrý, ale kluci ty penalty nemusí brát tak vážně. S nasazením jsem byl spokojen. Určitě bych chtěl hráče pochválit za přístup a nasazení proti starším klukům v týmu soupeře. Bohužel nám nevycházela dle představ kombinační hra, což je ale důsledkem toho, že kluci spolu jindy netrénují.“

KOMPLETNÍ TABULKA ZDE
FOTOGALERIE ZDE

FCVP U17 – Příbram U17 7:1
Branky: 1. Václavík, 37. Kavka, 44. Kodýdek, 47. Dotzauer, 62. Pecháček, 65. Popovič, 66. Václavík – 32. Obdržal.
Sestava Plzně: Bleha – Koželuh (15. Koranda), Fišer, Strmiska, Halász (C) (41. Popovič) – Kavka, Ruda (61. Lehký), Dotzauer (51. Kuhajda) – Kodýdek, Kotěšovec (57. Pecháček), Václavík.

KOMPLETNÍ TABULKA ZDE
FOTOGALERIE ZDE

FCVP U16 – Táborsko U17 5:0
Branky: 4. Vostárek, 15. Krátký, 24. Vostárek, 60. Petržílka, 74. Votava.
Sestava Plzně: Drda – Šoul, Petržílka (60. Řezníček), Jílek (C), Metrl – Novický, Pešek (60. Brýla) – Královec, Vostárek, Kortan – Krátký (60. Votava).
Hodnocení trenéra Ondřeje Šimla: „Vyšel nám vstup do zápasu a ve 4. minutě jsme se dostali do vedení po střele a následné dorážce Lukáše Vostárka. O 11 minut později zvýšil na 2:0 Kryštof Krátký, do poločasu jsme přidali třetí gól po samostatném uniku dvojice Kratký – Vostárek. Do druhého poločasu jsme vstoupili s menší aktivitou a kvalita naší hry poklesla. Soupeř toho využil a vytvořil si šanci, kterou jsme zastavili téměř na brankové čáře. Až po vstřelení čtvrté branky z přímého volného kopu se hra trochu zlepšila. Ve zbylé části zápasu se ještě prosadil střídající Votava.“

KOMPLETNÍ TABULKA ZDE

FOTOGALERIE ZDE

FCVP U15 – Hradec Králové U15 3:2pen.
Branky: 34. Agapkin, 43. Agapkin – 3. Šrejber, 47. Houdek. Penalty: 3:1.
Sestava Plzně: Langr – Krůta, Vobruba, Oravec, Agapkin – Karásek, Vanc (C) (56. Velfl) – Prokop, Planeta (36. Benedikt), Nedvěd (36. Brož) – Jedlička.
Hodnocení trenéra Josefa Šnebergera: „Velice náročné utkání hlavně z pohledu rozdílné vyspělosti obou týmů. Nás těší fotbalové pasáže, které byly přenesené z tréninkového procesu. Sportovně musíme uznat, že soupeř měl šancí více a nás v těchto chvílích podržel brankář a důsledné dohrávání. I v tom vidíme velký posun.“

KOMPLETNÍ TABULKA ZDE

FCVP U14 – Hradec Králové U14 2:3
Branky: 33. D. Keltyčka, 40. D. Keltyčka – 10. Pospíšil, 50. Pospíšil, 52. Jurčenko.
Sestava Plzně: Daněk – Prokop, T. Keltyčka, Rajtmajer, Mertl (58. Vinš) – Kamenský, Falout (C) – D. Keltyčka – Doubek, Štauber (47. Čeliš), J. Vonásek (47. I. Vonásek).
Hodnocení trenéra Štěpána Havránka: „I přes porážku bychom chtěli kluky pochválit za herní projev a celkové nastavení k utkání. O výsledku zápasu rozhodly dvě individuální chyby… Poslední čtyři duely jsme prohráli (Sparta, Liberec, Slavia, Hradec Králové). Nyní je potřeba neklesat na mysli, protože výkony mužstva jdou přesto nahoru a věříme, že si v poslední fázi sezony po utkání zakřičíme vítězný pokřik.“

KOMPLETNÍ TABULKA ZDE

FCVP U13 – Sparta Praha U13 1:3
Branky: 61. Gaszczyk – 27. Kožený, 46. Tošnar (pen.), 55. Diviš.
Sestava Plzně: Krištofovič – Kulišan, Šot, Červený, Gadač, Gaszczyk (C), Hašek, Se. Horváth, Si. Horváth, Vilímek, Kučera, Chalupa, Houdek, Suchý.
Hodnocení trenéra Martina Vísnera: „Dnes jsme s týmem Sparty sehráli vyrovnané utkání, s větším množstvím brankových příležitostí než soupeř, který jej narozdíl od nás dokázal proměnit. I přes porážku je třeba kluky pochválit za nasazení do poslední minuty a koncentraci na hru.“

KOMPLETNÍ TABULKA ZDE

FCVP U12 – Sparta Praha U12 3:5
Branky: 21. Lemon, 60. Honomichl, 89. Baštář – 27. Souček, 32. Souček, 45. Rus, 59. Saal, 88. Diviš.
Sestava Plzně: Řezanina – D. Kardoš, Nedvěd, Sivák, Toman, Sutr, Dulík, Honomichl (C), Trojovský, Paidar, Baštář, Hodek, Basl, Lemon, K. Kardoš, Bezděk.
Hodnocení trenéra Pavla Konopíka: „Utkání se po celou dobu hrálo ve vysokém tempu, prvních 10 minut nám ovšem trvalo se adaptovat. Uskutečnilo se velké množství soubojových situací a situací jeden na jednoho, které jsme správně řešili. U většiny hráčů byla vidět snaha o maximální nasazení, i když s průběhem zápasu síly ubývaly.“

KOMPLETNÍ TABULKA ZDE

FCVP ženy – Slovácko ženy 2:3
Branky:
 64. Mrázová, 90+1. Mrázová – 17. Bychkova, 62. Fabová, 88. Fabová.
Sestava Plzně: Vaníčková – Šlajsová, Tauberová, Ondrášková (C) (79. Švábová), Nehodová (57. Kratochvílová), Karasová, Markelová, Mikešová (62. Plháková), Mrázová, A. Radová, Mášová.

KOMPLETNÍ TABULKA ZDE

FCVP dorostenky – Slovácko dorostenky 2:7
Branky: 59. Němcová, 75. Kratochvílová – 11. Malatová, 39. Bielikova, 46. Krištofová, 47. Polášková, 50. Krištofová, 72. Žufánková, 78. Bielikova.
Sestava Plzně: Holíková (C) (65. Štichová) – Němcová (61. Michalcová), Lukešová (58. Voráčková), Jílková, Mirtlová (54. Churanová), Baumruková, Ajazi (61. Růžičková), Charouzová (72. Lemáková), Kratochvílová, Horáčková (54. Kloudová), Polcarová.

KOMPLETNÍ TABULKA ZDE

FCVP st. žákyně – DFO Pardubice st. žákyně 0:2
Branky: 65. Kružíková, 66. Hýlová.
Sestava Plzně: Menclová, Polívková – Pavlíčková, Hraničková (C), Gajdošová, Strašilová, Remiášová, Belšánová, Csordas, Skalická, Řemenová, Holubová, Klepsová, Zeithamlová, Voborníková, Gracias, Rutová.

KOMPLETNÍ TABULKA ZDE

FCVP ml. žákyně – DFO Pardubice ml. žákyně 3:3
Branky: 2. Košiková, 5. Košiková, 10. Sutnarová – 16. Koblížková, 50. Koblížková, 60. Koblížková.
Sestava Plzně: Polívková (C) – Kozlíková, Sutnarová, Cinková, Košiková, Rancová, Mifková, Šottová, Märzová, Alexová, Novotná, Kuboušková.

KOMPLETNÍ TABULKA ZDE

Fotogalerie