Druhý dorost do 18 let prohrál na hřišti Příbrami po pokutových kopech, šestnáctka zde v infarktovém utkání vyhrála 4:3. Žáci U15 a U14 přivezli tříbodové výhry z Mostu. Třináctka vysokým rozdílem vyhrála na hřišti pražské Aritmy, uspěla zde také o rok mladší kategorie. Mladší žákyně vezou tři body ze hřiště Slavie Praha, starší žákyně padly.

Příbram U18 – FCVP U18 3:2pen.


Hodnocení trenéra Pavla Fořta: „V první půli byl soupeř lepší, ale vedli jsme 2:0, hodně nás totiž podržel gólman Valeš. O přestávce jsme si něco řekli a prvních 15 minut druhého poločasu byli lepší, ale paradoxně jsme zase dostali gól my. Pak už byl na hřišti jen jeden tým, a to Příbram. Domácí měli hodně šancí, dali na 2:2. Ke konci jsme měli závar a mohli dát gól, ale asi by to bylo nezasloužené. Bod je pro nás dobrý. Vždy jsem kluky chválil, ale nyní bohužel nikdo moc nevynikal. Herně se mi to nelíbilo. Příbram byla asi zatím naším nejsilnějším soupeřem. Měli jsme v sestavě kluky po zranění a po nemocích, je pozitivní, že se dostávají do herní praxe, ale výkonnostně to bylo znát. Kluci sice bojovali, nicméně Příbram byla zkrátka lepší.“

Branky: 49. Jílek, 79. Čížek – 4. Kepl, 42. Demeter. Penalty: 4:2.
Sestava Plzně: Valeš – Plecitý (87. Šoul), Hranáč, Uzlík (C), Brož – Dotzauer (80. Krátký), Řezáč, Kraml, Demeter (87. Jílek) – Vilček – Kepl.

KOMPLETNÍ TABULKA ZDE

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Příbram U16 – FCVP U16 3:4


Hodnocení trenéra Ondřeje Šimla: „V neděli jsme odehráli velmi kvalitní zápas, který měl vysoké tempo a byl plný soubojů. První poločas jsme vyhráli 2:0, když jsme dali dvě branky po krásných akcích a k tomu soupeř neproměnil penaltu. Na začátku druhé půle jsme zvýšili na 3:0 po rohovém kopu. Příbram po několika minutách snížila na 3:1 po naší hrubé chybě. Za stejného stavu dostal Kryštof Krátký druhou žlutou kartu a tak jsme 20 minut dohrávali o deseti. Soupeř převahy využil a dokázal srovnat. Asi dvě minuty po vyrovnávacím gólu se dostal Matěj Šoul k odraženému míči a výstavní střelou rozhodl utkání!“

Branky: 55. Bašík, 77. Vild, 78. Kareš – 24. Vostárek, 25. Vostárek, 54. Kolerus, 80. Šoul.
Sestava Plzně: Drda – Renza, Kolerus (52. Petržílka), Jílek (C), Šimek – Pešek (47. Novický), Krátký – Kortan (52. Královec), Vostárek, Votava (52. Šoul) – Patrovský.

KOMPLETNÍ TABULKA ZDE

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Most U15 – FCVP U15 1:2


Hodnocení trenéra Josefa Šnebergera: „Šlo o těžké utkání z hlediska tvoření hry. Jak je zatím naším zvykem, opět jsme prohrávali a museli dotahovat. Můžeme říci, že jsme utkání herně zvládli a výsledek odpovídá hernímu obrazu. Obě mužstva hrála s trochu jinou filozofií, ale vítězství jsme šli více naproti než kluci z Mostu.“

Branky: 33. Videman – 34. Nedvěd, 65. Velfl.
Sestava Plzně: Langr – Vacek, Vobruba (35. Karásek), Oravec, Agapkin (50. Šticha) – Vanc (C), Sojka – Krůta, Holík, Nedvěd – Prokop.

KOMPLETNÍ TABULKA ZDE

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Most U14 – FCVP U14 0:1


Hodnocení trenéra Štěpána Havránka: „Tímto utkáním jsme chtěli odčinit nᚠherní projev ze druhého poločasu v zápase proti Kladnu. Co se týče fotbalového nasazení a aktivity, panuje spokojenost. Klukům chceme pogratulovat k vítězství, které se díky týmovému výkonu všech členů mužstva (i hráčů zraněných) nerodilo proti houževnatému soupeři vůbec snadně.“

Branka: 54. Kule.
Sestava Plzně: Daněk – P. Pracht (36. I. Vonásek), Vach, Čeliš (C), Vinš (36. Mertl) – Kamenský, Secký – Štauber, D. Pracht (36. D. Keltyčka), J. Vonásek (43. Doubek) – Kule.

KOMPLETNÍ TABULKA ZDE

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Aritma Praha U13 – FCVP U13 2:17


Hodnocení trenéra Martina Vísnera: „V počátku utkání jsme hráli na příliš mnoho doteků a většinu situací řešili spíše individuální cestou. Následně hráči začali více spolupracovat a dostali jsme se k trvalému držení míče, který vyústil ve velmi povedené akce a už středem hřiště, tak po krajích. Druhá a třetí třetina byla velmi kvalitně odehraná a utkání lze zařadit mezi nejlepší podzimní výkony. V tréninku se chceme dále zaměřit však na ještě rychlejší přepnutí po ztrátě míče, což souvisí i s větší součinností hráčů.“

Branky Plzně: Dvořák 4, Soupír 3, Houdek 3, Gaszczyk 2, Gadač 2, Suchý, Šedivý, Šot.
Sestava Plzně: Petr – Červený (C), Šot, Soupír, Gaszczyk, Trojan, Gadač, Se. Horváth, Si. Horváth, Houdek, Vilímek, Šedivý, Suchý, Dvořák, Fremr.

KOMPLETNÍ TABULKA ZDE

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Aritma Praha U12 – FCVP U12 0:10


Hodnocení trenéra Filipa Linharta: „Byl to asi nejslabší soupeř, se kterým jsme zatím hráli. Zájem o hru moc nejevil. Nám se bohužel ale nedařily přihrávky. Když už se nám kombinace povedly, tak jsme byli úspěšní, ale tak často se to ve hře nevyskytovalo. Hráli jsme hrozně pomalu, dlouho jsme tahali balony a kluci chodili do soubojů, které nemusely být. Měli jsme vstřelit mnohem více branek, kdybychom byli chytřejší. V trénincích jsme se zaměřovali i na zpětné přihrávky pod sebe po křídelní akci, ale v zápase nám to nevycházelo. Výsledkově jsme zápas zvládli, ale mělo to být lepší výkonnostně, mám tedy takové rozporuplné pocity. Některé z našich chyb by kvalitnější mužstvo jistě více trestalo.“

Branky: Baštář 3, vlastní 2, Basl, K. Kardoš, Lemon, Nedvěd, Sivák.
Sestava Plzně: Sutr, Řezanina – Basl, Baštář, Berka, Dulík, Hodek, Honomichl, Chalupa, D. Kardoš, K. Kardoš, Kučera, Lemon (C), Nedvěd, Paidar, Sivák, Toman, Trojovský.


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Slavia Praha st. žákyně – FCVP st. žákyně 4:1


Branky: 38. Huvarová, 40. Dinh Thanhová, 60. Kochanová, 64. Dinh Thanhová – 22. Remiášová.
Sestava Plzně: Pančochová – Vondrovicová, Pavlíčková, Gajdošová, Strašilová, Remiášová, Šeflová (C), Belšánová, Csordas, Skalická, Řemenová, Holubová, Klepsová, Rutová, Menclová.


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Slavia Praha ml. žákyně – FCVP ml. žákyně 0:3


Branky: 14. Košiková, 44. Sutnarová, 48. Mifková.
Sestava Plzně: Polívková – Routschková, Sutnarová, Cinková (C), Košiková, Rancová, Mifková, Šottová, Märzová, Novotná, Jančová, Kuboušková, Šottová, Hamplová, Žížková.