V neděli od 18:15 čeká Viktorii duel se Slováckem, které již devět zápasů v řadě neprohrálo. Tento fakt si viktoriáni velmi dobře uvědomují, což v rozhovoru přiznali i obránce Radim Řezník a záložník Milan Petržela.

„Bude to náročné utkání. Slovácko přijede s tím, aby nedostalo brzy gól, bude chtít být co nejdéle ve hře,“ myslí si rychlonohý Petržela. „My musíme hrát kombinačně a dostávat se do útoků po stranách. Bylo by pro nás nejlepší dát gól co nejdříve,“ přemýšlí.

„Od Slovácka očekávám hodně bojovný výkon, to už proti nám předvedli na podzim,“ varuje Radim Řezník. „Budou mít dobrou defenzivu, devět kol v řadě neprohráli... Budou spoléhat na brejky a kvalitně bránit, nečeká nás nic lehkého,“ myslí si.

Během zmíněného období devíti zápasů dokázalo Slovácko porazit Duklu (3:2), Mladou Boleslav (2:1) a Příbram (1:0). Pak uhrálo šest remíz, z toho čtyři bezbrankové. „Budou v dobrém rozpoložení,“ říká Petržela. „Hrají dobře defenzivně a vepředu mají rychlé útočníky, na to si musíme dát pozor.“

Za Slovácko Milan Petržela na počátcích své kariéry hrával. Speciálně však toto utkání nevnímá. „Mám tam kamarády, s nimi se pozdravíme, ale jinak to bude zápas jako každý jiný a budeme chtít vyhrát,“ podotýká.