Dlouhá zimní přestávka se chýlí ke konci. Již o víkendu se v Doosan Areně opět půjde na ligový fotbal. Viktoria shop si pro všechny viktoriány připravil speciální akci, jejíž patronem je kapitán týmu Roman Hubník. Vybavit se tak můžete například šálou, praporem či originál dresem.

Akce „Týden pravého viktoriána startuje v pondělí 13. února. Ve Viktoria shopu i v e-shopu si po celý týden budete moci zakoupit vybrané produkty za speciální zvýhodněnou cenu. „Chceme fanouškům nabídnout možnost, aby si před startem jarní části ligy pořídili fanouškovskou výbavu za příznivější cenu a chystáme i další tematické týdny,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

„Miluju pohled na tribunu, kde jsou fanoušci v našich dresech a nad hlavami mají viktoriánské šály. Vytváří to tu pravou fotbalovou atmosféru, která v Doosan Areně nikdy nechybí,“ dodává kapitán Roman Hubník, jenž se stal patronem prvního tematického týdne. 

Poprvé na fotbal se půjde ve Štruncových sadech v sobotu 18. února, od 18.45 čeká Viktorii duel s Příbramí. „Jsme připraveni a jdeme do boje. Každý zápas je důležitý a může rozhodnout. Celá kabiny je nažhavená, až to všechno vypukne. Věřím, že i fanoušci už jsou natěšení a přijdou na fotbal,“ burcuje Hubník. 

Pokud vám doma chybí dres, šála nebo prapor, máte ideální šanci si vše doplnit. Týden pravého viktoriána startuje!



Nabídka „Týden pravého viktoriána“

Šála Viktorie Plzeň (červená, modrá, pruhovaná) – původní cena 300 Kč, po slevě 239 Kč

Dres 2016/17
- nepotištěný – původní cena 1449 Kč, po slevě 1099 Kč
- potištěný – původní cena 1699 Kč, po slevě 1349 Kč

Prapor
– původní cena 399 Kč, po slevě 299 Kč


Aktuální nabídku produktů týdne můžou všichni fanoušci zakoupit také v internetovém obchodě Viktorie na adrese eshop.fcviktoria.cz. Ceny všech produktů jsou ve fanshopu i eshopu automaticky upraveny a platné do konce týdne.