Během letní přestávky dochází ve Viktorii Plzeň nejen ke změnám v hráčském kádru, ale i v managementu klubu. Po osmi letech opouští Štruncovy sady tiskový mluvčí Pavel Pillár a štafetu od něj přebírá Václav Hanzlík.

Pavel Pillár přišel do Viktorie před osmi lety a zažil s ní velké zápasy evropských pohárů, oslavy mistrovských titulů i finišující přestavbu Doosan Areny. „Prožil jsem v Plzni krásné roky a spoustu radosti. Měl jsem možnost podílet se svým dílem na kompletní viktoriánské pohádce posledních let, nádherných vzpomínek je obrovské množství. Loučení není zcela na místě, s Viktorkou budu nadále externě spolupracovat a s fanoušky se velmi pravděpodobně potkám na některém zápase nebo klubové akci. Přesto je na místě poděkování všem kolegům, sponzorům, hráčům i trenérům a především pak fanouškům. Troufám si tvrdit, že výjimečnou atmosféru, kterou je proslavená plzeňská kabina, se nám podařilo ve velké míře přenést také na osu mezi klubem a jeho příznivci," uvedl třiatřicetiletý Pillár a na adresu svého nástupce dodal: „Jsem přesvědčen o tom, že Vašek Hanzlík je pro Viktorii tou správnou volbou. Pro práci je zapálený, po osmi letech mého působení navíc přinese nové impulsy, nápady a potřebné nasazení. K dispozici má navíc kompletní tým, se kterým jsem měl tu čest v posledních letech v kanceláři spolupracovat.“

Třicetiletý Václav Hanzlík má za sebou několikaletou praxi žurnalisty, v posledních třech letech působil v marketingu mimo sportovní prostředí. „Viktorii jsem poznal již coby sportovní novinář, v posledních letech jsem ji pilně sledoval, jezdil jsem na většinu domácích zápasů. Vracím se do sportovního světa s obrovskou chutí a elánem. Angažmá ve Viktorii je pro mě, stejně jako pro hráče, velkou výzvou, plní se mi sen. Přicházím do klubu, kde vše funguje na vysoce profesionální úrovni a kde jsou kladeny vysoké požadavky jak na kabinu, tak každého zaměstnance. Mým cílem je navázat na úspěšnou práci Pavla Pillára a přispět k dalším úspěchům," řekl Václav Hanzlík.

„Těším se na spolupráci s fanoušky, které jsem často potkával na domácích zápasech. Nemohu se dočkat prvního zápasu a atmosféry zaplněné Doosan Areny,“ dodal nový tiskový mluvčí.

„Pavel u nás odvedl skvělou práci a za to bych mu chtěl jménem celého klubu poděkovat. Život ale přináší i nové výzvy a já mu přeji hodně štěstí v novém působišti. Zároveň věřím, že se neloučíme úplně a ještě společně dokážeme spousty věcí v rámci externí spolupráce,“ poděkoval Pillárovi generální manažer Viktorie Adolf Šádek. „Vaškovi Hanzlíkovi přeji rovněž hodně úspěchů u nás a těším se na spolupráci,“ uzavřel.