Po premiéře před vlastním publikem v rámci předkol Ligy mistrů zavítá do Plzeňské Doosan Areny také ePojisteni.cz liga. Ve druhém kole domácí soutěže změří domácí Viktoria síly s Bohemians Praha 1905.

„Na domácí zápas se moc těším i proto, že jsem přes týden nehrál Ligu mistrů. Těším se na domácí prostředí, fanoušky a na dobrý fotbal,“ vyhlíží zápas s Bohemians Jan Baránek, který v nadcházejícím zápase věří ve schopnosti vlastního týmu. „Je celkem jedno, s čím Bohemians přijedou, zda budou vysoko napadat nebo bránit v bloku. My se musíme soustředit hlavně na sebe, když podáme optimální výkon, tak to zvládneme,“ dodává. V úterý zvládli viktoriáni postoupit do čtvrtého předkola Ligy mistrů. „Poháry máme na podzim jisté, ale stále jsou před námi další cíle, kterých chceme dosáhnout. Dnes už se naplno věnujeme Bohemce a blížícímu se zápasu,“ zůstává odhodlaný Baránek. Zápas s klokany má netradiční dobu výkopu, hrát se bude už od 14:30 hodin. „Nijak mi to nevadí, čas jsme věděli s dostatečným předstihem a mě osobně nedělá problém vyrovnat se s ním,“ říká Baránek.

„Domnívám se, že pro Bohemku bude základem kvalitní defenziva, se kterou, věřím, že si poradíme. Pořád trochu vstřebáváme úterní zápas, protože jsme teprve včera přiletěli. Máme ale dostatek času na kvalitní přípravu,“ přidává se TomᚠHořava. „Na zápas se těším, doma je to vždy s fantastickou podporou fanoušků. I proto půjdu na hřiště odevzdat maximum,“ uzavírá Hořava.