Happy Hour v plzeňském fanshopu je zpět! Návštěvníci klubového obchodu si v pátek 5. února mezi 16 a 17 hodinou mohou ke svému nákupu odnést ještě dárek, který si vylosují na magnetické tabuli. Hlavní cenou bude podepsaný viktoriánský dres.

Princip soutěže zůstává stejný jako v minulosti. Zúčastnit se může každý, kdo si ve fanshopu nakoupí zboží v minimální hodnotě 300 korun. Pak si může na připravené magnetické tabuli zvolit hráčskou kartičku jednoho z fotbalistů Viktorie a těšit se na hodnotný dárek. Na druhé straně kartičky totiž bude uvedená výhra. 

Vyhrává každý a ceny jsou opravdu lákavé. Fanoušci se mohou těšit například na vstupenky na zápas s Teplicemi, trička s motivem Evropské ligy, svačinové boxy s logem Viktorie Plzeň, puzzle nebo boxy na školní sešity. Pod jedním z fotbalistů pak bude ukryt také podepsaný dres jednoho z viktoriánů. 

"Happy hour se vždy potkal s velkým zájmem fanoušků a věříme, že naše příznivci potěšíme také tentokráte. Je čas připravit se na start jarní části ligové soutěže a nákup červeno-modrého vybavení je ideální spojit s možností krásného dárku," láká fanoušky do Doosan Areny tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár. "Happy Hour se bude během ligového jara do klubového obchodu pravidelně vracet, první možností je právě tento pátek od 16 do 17 hodin."