Po sobotním stvrzení obhajoby ligového titulu může fotbalová Viktoria Plzeň také ve středu 4. května hlásit důležitou a pozitivní informaci. VODÁRNA PLZEŇ a.s. podepsala s ligovými šampiony roční smlouvu s dvouletou opcí a zařadila se tak mezi hlavní partnery klubu.

Oba úspěšné plzeňské společnosti s více než stoletou tradicí navázaly na spolupráci z předchozích let. VODÁRNA PLZEŇ získává partnerstvím s nejúspěšnějším sportovním klubem Česka výraznou reklamní visibilitu v prostorách Doosan Areny i přímo na dresech fotbalistů ligového týmu. Výše ročního partnerství je stavena na 3,5 milionů korun. 

„V prvé řadě bychom chtěli pogratulovat Viktorii k zisku mistrovského titulu. Je skvělé, že definitivní stvrzení spolupráce bylo dotaženo právě ve dnech, kdy si fotbalová Plzeň připsala další výrazný historický úspěch,“ uvedl předseda představenstva Vodárny. Mgr. Pavel Šindelář. „Jsme rádi, že spolupráce naší společnosti s Viktorkou bude nadále pokračovat. Chceme být v plzeňském regionu zviditelněni a kooperace s fotbalovými obhájci titulu je pro nás v tomto ohledu ideální.“

Fotbalová Viktorie vítá, že se tradiční plzeňská firma premiérově zařadí do kategorie hlavních partnerů. „VODÁRNA PLZEŇ byla s Viktorií u většiny úspěchů posledních let. Těší nás, že drtivá většina našich partnerů je pevně spojena se západočeským regionem i městem Plzeň. VODÁRNA PLZEŇ toto zařazení stoprocentně naplňuje a my jsme hrdí, že o další sportovní úspěchy budeme bojovat s touto společností v zádech,“ uvedl u příležitosti podpisu smlouvy prezident Viktorie, TomᚠPaclík.