V úterý 19. 12. se uskutečnilo tradiční vánoční setkání Viktorie Plzeň se svými fanoušky. Třetího ročníku se zúčastnilo rekordní množství návštěvníků, kteří navíc obsypali připravené vánoční stromečky dárky pro dětské pacienty FN Plzeň a zvířata z plzeňské zoologické zahrady. Všechny dárky budou v nejbližších dnech distribuovány na místa určení.

Červeno-modrý večer moderovaný oblíbenou plzeňskou dvojkou Jiřím Pelnářem a Jiřím Poórem odstartoval prezident Viktorie Plzeň TomᚠPaclík poděkováním plzeňským fanouškům za věrnost a podporu a zároveň přáním všeho nejlepšího do roku 2018. Ve stejném duchu hovořil i primátor města Plzně Martin Zrzavecký.

O vánoční atmosféru se kromě poletujících vloček sněhu staral i Dětský pěvecký sbor Sluníčko, jenž zazpíval známé české koledy.

Jedním z vrcholů večera se stala účast plzeňských hráčů Michaela Krmenčíka, Tomáše Hájka a Davida Limberského. Trojice viktoriánů bavila dlouhé minuty přítomné publikum, když nejdříve soutěžila proti sobě a následně i proti zástupcům svých fanoušků. 

Svými hity rozduněl Doosan Arenu plzeňský patriot a muž s červeno-modrým srdcem Marek Ztracený, jehož texty znala z paměti většina z osazenstva severní tribuny. Svůj blok zakončil aktuálním hitem Léto 95.

Zcela nový zážitek nabídla fanouškům Viktorie skupina Pyroterra, která při zhasnutém stadionu předváděla fantastickou podívanou. Na závěr příjemného večera si všichni hosté zazpívali společně s Dětským pěveckým sborem Sluníčka hymnu Viktorie Plzeň. Do zpěvu té nejkrásnější písně se zapojili i samotní hráči. „Přejeme vám všem krásné Vánoce,“ popřál na konci více jak dvěma tisícovkám fanoušků za celou kabinu David Limberský.

Viktoriáni, děkujeme!

Fotogalerie